:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 225
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Шофьор ще бъде съден за насочен срещу пешеходец пистолет

Шофьор на маршрутка ще бъде съден за хулиганство с изключителна дързост и цинизъм по бързата процедура, след като на оживено кръстовище в София насочи пистолет срещу пешеходец, съобщиха от МВР. Инцидентът станал към 9.40 ч. в четвъртък на кръстовището на булевард "Сливница" и улица "Опълченска".

Според информацията на БНР пешеходецът се опитал да пресече на пешеходна пътека на червен светофар и изскочил пред маршрутката. 59-годишният шофьор се ядосал, слязъл от автомобила и двамата се скарали. Скандалът прераснал в сбиване. Пешеходецът успял да събори шофьора на земята. Тогава шофьорът се ядосал, извадил газов пистолет и го насочил срещу пешеходеца. В този момент пристигнал полицейски екип и прекратил скандала. Шофьорът на маршрутката е задържан за 24 часа в Трето РУП, след това ще бъде изправен пред съда. Там може да получи до 5 години затвор.

За втори път тази седмица шофьор вади пистолет по време на скандал. В понеделник 51-годишен мъж беше прострелян в гърдите от друг водач на автомобил в Свищов. Поводът - пострадалият отнел предимството на кръстовище в града. Друг случай на скандал между шофьори през 2013 г. също завърши със стрелба, след като единият отказал да даде път за изпреварване на другия и му извадил нож. Таксиметров шофьор в София беше прострелян през 2011 г. след скандал с друг шофьор. Тогава колегите му излязоха на протест пред парламента.
4
1524
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
17 Октомври 2014 07:28
А ако шофьорът беше ударил този балък и го беше убил пак щеше да бъде виновен! И какво правим тогава? Ситуацията, е като вица: защо си с шапка, защо си без шапка. Просто нямам думи.
17 Октомври 2014 09:18
Пешеходецът е започнал да рита шофьора на земята и той се е защитил и то с някакъв си газов пищов, който дори не е употребил по предназначение.
Пешеходецът е по-виновен и трябва да бъде съден
17 Октомври 2014 09:57
Горкият народец български, съвсем маймуняса.
17 Октомври 2014 13:16
Агресията ескалира и това е само началото. Всеки за щяло и нещяло вади пистолети, заплашва, псува, бие, прострелва ....
Нали проверяваха кой и защо има право да носи оръжие-уж? Или симулации на дейности, колкото да си оправдаят заплатите, че си клатят краката.
Миналата седмица един друг ненормалник в Свищов простреля един шофьор (с опасност за живота) на камион, заради неспазено предимство, вчера 38 годишен мъж беше убит, заради паркомясто!?, Марешки фраснал някакъв общински съветник, така и не стана ясно защо.
Когато няма контрол и ефективно работещ съд-така е! Ще се избиваме на килограм за единия бабайтлък и просташка комплексарщина.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД