:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 298
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Юношите

на "Лудогорец" (до 19 г.) загубиха с 0:5 домакинството си срещу "Базел" в мач от младежката Шампионска лига, игран вчера на ст. "Георги Аспарухов". Това бе трето поражение от три мача за българския тим в турнира.



Автогол

си вкара националът Николай Бодуров при равенството 3:3 на тима му "Фулъм" в гостуването срещу "Родъръм" в 13-ия кръг на Чемпиъншип, второто ниво на английския футбол. Той игра цял мач и направи грешката в 86-ата мин. "Фулъм" е в зоната на изпадащите, на 22-ро място от 24 тима, с актив от 11 точки. Води "Дарби Каунти" с 26.



Тодор Неделев

няма да бъде връщан под наем на "Ботев" (Пд), съобщи мениджърът на "Майнц 05" Кристиан Хайдел. "Понякога може да бъде полезно да направиш крачка назад. Но това биха били шест крачки назад", допълни Хайдел. Той обясни, че българският халф ще играе за дублиращия тим на "Майнц 05" до края на годината, а след това ще бъде интегриран и в първия състав, с който иначе води тренировки. Хайдел допълни, че Неделев свиква трудно с немския език и дори се общува с него чрез автоматичната преводачка на "Гугъл".



Българският

отбор на световното първенство по футбол за бездомни се класира за втората фаза, където ще е в група с домакина Чили, Унгария, Австрия, Намибия и Гърция.
969
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД