:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 272
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Още една скрита камера тръгва по bTV

В Канал 1 гледат рейтингите на новите предавания
Ново предаване със скрита камера тръгва по bTV от януари, съобщиха от медията. "Без думи" ще се продуцира от Робин Кафалиев и ще показва хора, заснети скришом в забавни ситуации.

"Без думи" ще върви в петък от 21 до 21,30 ч. след другото предаване на Кафалиев - "Най-смешните животни". То обаче няма да се води от Робин, а от чаровната Ирина Първанова. Скечовете са заснети в чужбина и ще бъдат обвързани тематично, обясниха от bTV. Първото издание е на 3 януари.

На серия от заседания Управителният съвет на БНТ пък е разгледал всички външни продукции, съобщиха от медията. Гледани са както рейтингите на предаванията, така и програмните и финансовите им параметри. Повод за анализа е изтичането на пробните срокове на голяма част от новите предавания. УС обаче още не е решил кои от тях ще останат на екран.

Част от новите продукции нямат проблеми и почти със сигурност договорите им ще се продължат, показват рейтинговите данни. Предаването "Елит" обикновено събира по-висок рейтинг от предварително заложените 6%. Предаването "Шаш" също успява да събере необходимия минимум от 7%. Продуцентите на сваленото временно "По-добре късно, отколкото никога" още не са представили изисканите 2 пилотни записа. Най-високият рейтинг на предаването за кино "Латерна магика" за седмицата 9-15 декември е 2,1% при заложени 4%. Под минимума е и предаването "На този ден" - 1,8% за тази седмица при искани минимум 2%. При анализа обаче ще се взима среден рейтинг за целия пробен период.
685
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД