:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 331
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
АКЦЕНТИ

Една жена с три лица

Три варианта за празничната визия предлага в новия си брой сп. "Жената днес". Пред обектива на Ангел Цветанов е позирала манекенката Юлия Кулиш, а нейните празнични превъплъщения са реализирали гримьорът Кирилос с продуктите на AVON и фризьорът Любомир Котов от Vogue Vision.

1. Екстраваганца.

Препоръчва се на момичетата, които ще празнуват в дискотека или нощен клуб - места, които по традиция имат по-екстравагантни посетители. Гримът трябва да е силен и необичаен. Акцентът е върху устните от два цвята. Прическата е нестандартна опашка с обем отгоре и кичури встрани. Според "Жената днес" най-подходящото облекло за тази визия е комбинация от дънки и блуза с лъскави бродерии, щампи или инкрустации.

2. Нео.романтика.

Подходяща визия за момичетата, които ще празнуват в заведение с по-романтична обстановка (пиано-бар или джаз-клуб). Гримът е лек - с бонбонени нюанси в розово, като празничният елемент носят продуктите с блясък и гланцовите устни. Прическата отново е с кичури, оформени като "охлювчета". В романтичния й стил се вписват надиплените рокли с флорални мотиви или съчетанията от риза с драперии и панталон.

3. Класика

Вариант за дамите, които ще празнуват в изискан ресторант. Гримът е в класическите за вечерта цветове - сиво и червено, но техниката на нанасяне е съобразена с новите модни тенденции. Прическата е от нежен бретон и опашка, оформена като кок с ветрило. Най-подходящият тоалет е дълга червена рокля, малка черна рокля, ансамбъл от ефирна червена блуза с дълбоко деколте и черен панталон, съветва "Жената днес".

В новия брой на списанието подробно са описани техниките, по които можете да си направите показаните прически и макиажи.
1243
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД