:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 270
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Със снаряди е обстрелвана сградата

на македонското правителство в Скопие, съобщават местните медии. Инцидентът е станал късно през нощта във вторник. Няма съобщения за пострадали или за нанесени материални щети. Македонското МВР е започнало разследване. Това е втори случай на обстрелване на сградата на македонското правителство. През 2007 г. две гранати бяха изстреляни към зданието.



Пълен хаос цари в британските

имиграционни служби, е заключението в доклад, изготвен от парламентарна комисия и цитиран от в. "Гардиън". Служителите не могат да открият молбите за убежище на около 50 000 имигранти. Други 11 000 търсещи убежище във Великобритания пък повече от 7 години чакат отговор дали могат да останат. Сериозните проблеми са констатирани и в компютърната система на имигрантските служби, която струва 1 млрд. лири.



Президентът на Замбия почина

от неназована болест в болница в Лондон, предаде Би Би Си. 77-годишният Майкъл Сата постъпи в британска болница в началото на месеца, като бе съобщено, че ще му бъдат направени изследвания. Нови президентски избори в Замбия ще се проведат до 90 дни, като дотогава държавен глава ще бъде вицепрезидентът Гай Скот. Той е първият белокож лидер на африканска страна в последните две десетилетия.
1107
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД