:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 44
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Италия се готви да въведе закон, който предвижда

до 50 000 евро глоба за клевета или обида, публикувани в печатно издание или излъчени в тв ефир, писа в. "Република". За същото деяние електронните сайтове ще трябва да плащат до 10 000 евро като обезщетение на засегнатите физически или юридически лица. Освен паричната глоба потърпевшите ще могат да избират страницата и шрифта, с който да бъде публикувано опровержение. Проектозаконът бе одобрен от Сената, а следващата седмица ще бъде гласуван и в Камарата на представителите.



Калифорния въведе задължителна 3-дневна карантина

за всички пътници, пристигащи от Западна Африка и контактували с болни от ебола, съобщиха американските медии. Всички, които пристигат от тази част на света, ще преминават през медицински прегледи и изследвания. Подобни мерки вече бяха въведени в щатите Ню Йорк, Ню Джърси и Илинойс. Засега в Калифорния няма нито един случай на болен от ебола. Броят на заразените в Западна Африка достигна 10 000 души, а над 5000 са жертвите на болестта. Световната здравна организация осигури спешно 100 млн. долара в подкрепа на здравните работници, борещи с болестта в Западна Африка.



Русия и Северна Корея обмислят

да въведат двустранен безвизов режим, съобщи министърът, отговарящ за развитието на руския Далечен изток, Александър Галушка, цитиран от агенция Интерфакс. Въпросът за отпадането на визите е бил обсъждан по време на скорошното му посещение в Пхенян. Галушка обясни, че не може да посочи конкретен срок, в който да бъде взето решението за премахване на визовия режим, но това "няма как да се случи незабавно".
691
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД