:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 308
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
СНИМКА: ЛАУД КОНСЪРТС
Сегашното ядро на "Тото", което се очаква в София на 28 юни.

Големите музиканти от "Тото" идват в София на 28 юни

Музикалният календар за 2015 г. беше запълнен с концерт, който се очертава като един от най-качествените за цялата година. На 28 юни в столичната зала "Арена Армеец" ще свири легендарната група "Тото", която идва по покана на "Лауд Консъртс".

Мнозина още говорят със суперлативи за тяхната изява през 2000 г. в препълнената зала 1 на НДК. Оттогава китаристът и вокалист Стив Лукатър имаше два солови концерта в България, а тази пролет клубна изява в София имаше и вече бившият им певец Боби Кимбъл. През юни "Тото" ще бъде без Кимбъл, но в състава за сметка на това са Лукатър, Дейвид Пийч (вокали, кийборди), Стив Поркаро (кийборди), Дейвид Хънгейт (бас), Джо Уилямс (вокали), Кийт Карлък (барабани) и Лени Кастро (перкусии). От тях Лукатър и Пийч бяха в състава, свирил в София преди 14 години.

Със 17 албума и общо 35 млн. продадени копия плюс 6 спечелени награди "Грами" "Тото" заслужено носи своята голяма слава. Тя е подплатена и от световни хитове като Africa, Rosannа, Hold the Line, Stop Loving You. Стилът на групата, който е многопластова смесица от рок, поп, соул, фънк, ритъм енд блус и джаз дори в наши дни служи за вдъхновение на хиляди музиканти по света.

"Тото" започна преди около година и половина глобално турне по случай 35-годишнината от основаването на групата, като България беше избрана за финална спирка на тази обиколка. Билетите влизат в продажба от петък в мрежата на "Ивентим" на цени от 60 до 110 лв.



934
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД