:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 562
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

ООН поиска Израел да се присъедини

към Договора за неразпространение на ядрените оръжия, предадоха агенциите. Общото събрание гласува резолюция, с която призовава страната да не разработва, произвежда и добива ядрени оръжия и да постави наличните си такива под надзора на Международната агенция за атомна енергия. Резолюцията на ООН няма правни последствия. Позицията на Израел по въпроса е, че за създаване на зона, свободна от ядрени оръжия, може да се говори след приключване на мирния процес между страната и палестинците. Вчера парламентът насрочи предсрочни избори в Израел за 17 март догодина, след като завчера премиерът Нетаняху уволни министъра на финансите Яир Лапид и министърката на правосъдието Ципи Ливни, които са лидери на две от партиите в управляващата 5-партийна коалиция.



Полша предупреди Дейвид Камерън



да не дискриминира по националност имигрантите във Великобритания, предаде Би Би Си. Варшава няма да приеме предложението на Камерън европейските имигранти да нямат право да искат социални помощи в първите 4 г. от живота си в Обединеното кралство, категоричен бе зам. външният министър на страната Рафал Царковски. "Когато става въпрос за промяна на правилата в ЕС, когато става въпрос за неспазване на съществуващите закони, очевидно ще реагираме силно против това", заяви той. Междувременно германският канцлер Ангела Меркел похвали Дейвид Камерън, че е зачел европейските принципи за имиграцията.



637
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД