:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 209
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Банско чака 30 000 зрители за Световната купа по ски

Над 30 000 зрители се очаква да изгледат на живо стартовете за Световната купа по ски алпийски дисциплини за жени в Банско през 2015 г. Това прогнозираха организаторите от федерацията по ски (БФС) и Министерството на младежта и спорта (ММС) повече от два месеца и половина преди домакинството в края на февруари.

В уикенда на 28 февруари - 1 март в пиринския курорт трябва да се проведат съботен супергигантски слалом и неделна алпийска комбинация (супер-Г + слалом), единствена в женския календар за годината. От БФС обявиха, че с организацията са ангажирани повече от 1000 души. От ММС пък обосноваха държавната подкрепа с разглеждането на ски спорта като приоритет за България.

"Световната купа е най-важното спортно събитие в България през 2015 г. - заяви спортният министър Красен Кралев. - ММС има ограничен ресурс за подкрепа на домакинства на големи международни форуми, но това събитие е приоритет за нас и ще го подкрепим финансово и логистично. Ските имат социална значимост и е важно младите хора да практикуват този спорт."
699
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД