:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 362
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Вратарят на "Лудогорец" влезе в два идеални отбора на Лигата

Владо Стоянов получи високи оценки както за мача с "Реал" (М), така и за цялостно представяне
Вратарят на "Лудогорец" Владислав Стоянов получи признание за силните си изяви в мачовете на тима в Шампионската лига. Националът попадна в две идеални състава, определяни от авторитетното издание Whoscored. Стоянов бе избран за №1 сред вратарите в мачовете от последния кръг, въпреки че в него получи цели 4 гола при гостуването на "Реал" (М). Оценката на българина в мача е 8.80. Освен това той е избран и за №1 на този пост за цялостните си изяви в надпреварата.

Изданието прави класацията на базата на статистическите показатели на футболиста, като средната оценка на Стоянов в петте му мача е 7.60. Вратарят пропусна първия мач - гостуването на "Ливърпул", загубено с 1:2, заради наказание. Всъщност всички останали в идеалните 11 на груповата фаза имат по-високи оценки от Стоянов. Защитниците в този тим са Дарио Сърна ("Шахтьор"), Сократис Папастатопулос ("Борусия", Д), Емир Спахич ("Байер") и Алекс Сандро ("Порто"), халфове - Лионел Меси ("Барселона"), който има най-висока оценка - 9.11, Коке ("Атлетико", М), Ясин Брахими ("Порто") и Еден Азар ("Челси"), а нападатели - Луис Адриано ("Шахтьор") и Карим Бензема ("Реал").

В същото време стана ясно, че в "Лудогорец" не предвиждат грандиозна селекция след отпадането от евротурнирите. Собственикът на клуба Кирил Домусчиев призна, че при добри оферти е склонен да се раздели с някой от играчите си. Със сигурност обаче на този етап непродаваеми са защитникът Козмин Моци, халфът Марселиньо, както и българите Владислав Стоянов и Светослав Дяков.

"Имаме набелязани играчи, с които ще се разделим, както и такива, с които ще преподпишем. Харесали сме футболисти от чужбина, както и 2-3 момчета от България, които евентуално да привлечем, но като цяло ще ни е трудно със селекцията, защото, за да стигнем по-високо ниво от сегашното, трябва да се инвестират много средства. И тук не става дума за увеличение на бюджета с 10, 20 или 30 процента, а за много повече пари", каза още Домусчиев.
1
784
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
11 Декември 2014 21:17
Всъщност всички останали в идеалните 11 на груповата фаза имат по-високи оценки от Стоянов.

няма няма с кво та уж идеални че и 2ва състава

пак гелосания е пуснал обещания з а някоя водка..
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД