:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 359
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Борислав Михайлов е получил заплахи, преди да гръмне скандалът

СНИМКА: БГНЕС
Борислав Михайлов
Президентът на БФС Борислав Михайлов е получил заплахи заради разследването на манипулирани мачове в България, съобщи агенция "Блиц". Цитирани са източници от полицията, според които Михайлов е получавал анонимни съобщения на телефона си. Според информацията шефът на футболния съюз е получил закана от австрийски номер още при скандала около юношеския национален отбор през лятото, когато бяха спрени правата на Стивън Петков, Даниел Гяуров и Григор Григоров. Съобщения са били изпращани и до други служители на БФС, откъдето пък реагирали и уведомили полицията. Вчера, покрай новия скандал с "черно тото", били пратени нови съобщения, този път от български номер. По тези сигнали вече се работи в ГДБОП.

Михайлов в момента е в Женева за заседание на комисията по футзал към УЕФА, чийто председател е. Преди заминаването той коментира последните събития: "Сигналите идват от УЕФА в БФС и ние ги препращаме към компетентните органи. Ние сме нещо като пощенска кутия. Очевидно машината се е задействала, след като вече има събрани данни и се работи по тях. Мога да ви гарантирам, че поне в националния отбор няма "черно тото". Това е повече от сигурно".

Борислав Михайлов обаче беше обвинен преди време именно за манипулирани мачове в националния отбор. Това стори бившият селекционер на националния отбор Христо Стоичков, който поиска шефът на БФС да се яви на детектор на лъжата и да отговори дали се е опитвал да говори с треньора посреднощ за уреждане на мач на националите.

ФИФА вече официално изтри от своите регистри контролата с Естония (2:2), играна в Анталия през 2011 г. Тогава реферът даде 4 дузпи, от които станаха головете, и това предизвика подозрения, че резултатът е бил манипулиран.
3
944
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
11 Декември 2014 20:34
Дали и Боби няма да си остави телефоните в къщи и да се качи на некой Голф-3?
11 Декември 2014 20:48
Ости, такива неща се случват на марионетките. Боби не е марионетка
11 Декември 2014 21:11
Всеки е нечия марионетка.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД