:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 285
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Патриотите си получиха зам.-министъра на отбраната

Димитър Кюмюрджиев
Патриотите се сдобиха със зам.-министър на отбраната, както се договориха миналата седмица с Реформаторския блок след триседмични пазарлъци. Вчера премиерът Бойко Борисов назначи юриста Димитър Кюмюрджиев на поста по предложение на военния министър Николай Ненчев, съобщиха от МС. Името на Кюмюрджиев бе сред трите предложения на фронтоваците, след като стана ясно, че Ненчев категорично отказва да работи с номинирания Иво Антонов.

Кюмюрджиев бе шеф на политическия кабинет на бившия външен министър в първия кабинет на Борисов и неуспял еврокомисар Румяна Желева. Преминал е през различни юридически длъжности в съдебната система, адвокатурата, държавната администрация и международни организации. Кюмюрджиев е бил член на Комисията за защита на конкуренцията. Номинацията му надделяла и поради факта, че е диалогичен, коментираха от средите на патриотите. Освен това е в добри отношения и с двамата лидери на ПФ Красимир Каракачанов и Валери Симеонов, бил е и дългогодишен член на ВМРО.

Назначението на Петър Харалампиев като зам. областен на София-град пък е въпрос на часове. Председателят на Национално движение "БГ Патриот", също юрист, няма конкуренция и се познава с Борисов. Досега Харалампиев е работил като продуцент на големи музикални събития, последното от които е концертът на Виена класик оркестра утре вечер. Сред другите му успешни опити са концертите на любимките на премиера Лепа Брена и Цеца Величкович. Неговата номинация е ясна от близо седмица - името му излезе почти веднага, след като патриоти и реформатори обявиха, че са договорили човек на ПФ да контролира работата на областния управител Веселин Пенев, който е от партията на Корман Исмаилов.

ПГ на ПФ реши проблема и с обезглавената комисия по култура след измъчената оставка на Слави Бинев. Поста ще заеме неговата дясна ръка Полина Карастоянова. Бившата стюардеса има диплома от УНСС с магистратура по масови комуникации от НБУ, била е шеф на Националния борд по туризъм по времето на НДСВ.
 Петър Харалампиев
2
2937
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
12 Декември 2014 08:23
Дали българите взеха да разбират какви измамени камилчета се оказаха гласувалите за Националния фронт за спасяване на Боко?
-----------------------
Сайтът на Генек
12 Декември 2014 10:59
,,Патриотите,, трябваше да е в кавички.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД