:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 285
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Робърт Дауни и Дженифър Лорънс са любимците на Америка

Снимка: ЕПА/БГНЕС
Дженифър Лорънс бе отличена за играта си в категориите "любим филм" и "екшън филм".
Публиката избра Робърт Дауни младши и Дженифър Лорънс за най-добрите филмови актьори. Отличията "Изборът на публиката" бяха връчени на официална церемония в Лос Анджелис. С тях ежегодно започва сезонът на наградите в Холивуд. Тук победителите се определят от публиката, а не от критици или журналисти, както е при "Оскарите", "Златните глобуси" или наградите "Грами". Най-добрият филм според публиката е "Господарката на злото" с участието и режисурата на Анджелина Джоли. Любим екшън стана "Дивергенти", а Шейлийн Удли и Тео Джеймс станаха любимо филмово дуо. В категория комедия най-добрият филм е "Внедрени в час 2", а любимци на публиката са Адам Сандлър и Мелиса Макартни. От филмите на малкия екран любим филм на публиката за пореден път е "Теория за големия взрив". Той получи наградата и за най-добра комедия на кабелна телевизия. Любимият драматичен сериал е "Анатомията на Грей".

От музикалната сцена Ед Шийрън и Тейлър Суифт станаха любимци на публиката. Ед Шийрън победи Фарел Уилямс, Джон Леджънд, Блейк Шелтън и Сам Смит, а Тейлър Суифт надмина Бионсе, Иги Азалия, Кейти Пери и Сиа. Наградата за любима група отиде при "Маруун 5", а за дебют бяха отличени "Файв Секъндс ъф Съмър".

Следващото събитие, за което предстои да се разстеле червения килим в Холивуд, са "Златните глобуси" - отличията за музика и телевизия, които ще бъдат връчени в неделя, 11 януари. Номинациите за "Оскар" ще бъдат обявени на 15 януари. На 8 февруари ще бъдат раздадени наградите "Грами", а "Оскарите" - на 22 февруари.
1
1201
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
09 Януари 2015 07:40
.........любимци на публиката са Адам Сандлър...........


Това казва всичко за нивото на публиката.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД