:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 191
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Миков стяга редиците за местния вот на сбирка край Вършец

Лидерът на БСП Михаил Миков събира днес и утре край Вършец 19-членното изпълнително бюро на партията. Изнесеното заседание на ръководството ще е без участието на червените депутати, няма да присъства и никой от апарата на "Позитано" 20. Според запознати идеята на соцлидера да изнесе сбирката извън столицата зреела отдавна. Целта му била да се види насаме и на спокойствие с всички членове на редуцираното от него бюро. Той се аргументирал и с желанието на другарите от върха на партията да си кажат много истини в очите, насаме и далеч от съгледвачите от апарата в соццентралата. На сбирката Миков ще постави акцента върху подготовката на партията за местните избори. Очаква се той да сложи по един отговорник от ръководството за всяка област, който плътно да надзирава местната структура и процеса на номинации. Така ще се стегнат червените редици и ще бъдат излъчени за кандидат-кметове и съветници разпознаваеми хора и авторитетни личности, които да могат да отговорят подобаващо на конкуренцията за левите гласове - АБВ, издадоха запознати от "Позитано" 20.

Активизирането на БСП като опозиция ще е втората голяма тема. Миков не е особено доволен от парламентарната работа на лявата група и ще настоява за повече инициативи. За това, както и за законодателния план на социалистите отговорник се очаква да бъде говорителят на партията и зам.-шеф на ПГ Атанас Мерджанов.
2
1006
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
08 Януари 2015 20:55
Последователите на Миков САМО 19 човека ли останаха? И дали са човеци?...
08 Януари 2015 21:31
Очаква се той да сложи по един отговорник от ръководството за всяка област, който плътно да надзирава местната структура и процеса на номинации. Така ще се стегнат червените редици и ще бъдат излъчени за кандидат-кметове и съветници разпознаваеми хора и авторитетни личности, които да могат да отговорят подобаващо на конкуренцията за левите гласове - АБВ, издадоха запознати от "Позитано" 20.


Ясноооо ... Вигенин ще става кмет

Та, казвате, ще дойде някой от София да ми каже кого да избираме за кмет? Да сте чували за ... местно самоуправление? МЕСТНО. Абе, я ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД