:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,873,791
Активни 221
Страници 24,425
За един ден 1,302,066

Арестувана българка във Венеция

Нашенка краде водно такси, блъска го и се дави
Българска гражданка е арестувана в неделя вечерта във Венеция, след като се опитала да открадне водно такси в един от каналите на града и едва не се удавила, предаде вчера Би Би Си.

23-годишната жена с инициали К. С. си мислела, че може да управлява моторница, макар че никога не била опитвала. Тя подкарала водното такси на зигзаг, а след това го блъснала в брега. Последвал удар и със закотвени наблизо други лодки, след което нашенката паднала в студените води на канала.

Сцената била наблюдавана от млад венецианец, който живеел наблизо и бил по това време на терасата на къщата си над канала. Той пръв стигнал до потъващата българка и я извадил на повърхността.

Сега 23-годишната българска гражданка се намира в женския затвор "Джодека" на Венеция, след като преди това е била изпратена в болницата с признаци на измръзване. Полицията е намерила у момичето нож с 20-сантиметрово острие, така че българката ще отговаря пред италианския закон по обвинение за кражба и за повреждане на имущество, за незаконно притежаване на оръжие, а освен всичко друго и за нелегална имиграция, тъй като е пребивавала в Италия без разрешително за престой.

Българката се оказала добре позната на италианските власти, тъй като била авторка в миналото на многобройни престъпления, свързани с недвижимо имущество.
3
349
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
07 Януари 2003 05:19
То че не е виц, не е, макар че много прилича.
Ами поне какъв й е "тенът"?
07 Януари 2003 10:34
За Бьлгария или нищо не сьобщават или само ако има нещо, което да я злепостави. Започвам да си мисля, че това е целенасочена кампания за дискредитиране на Бьлгария. Интересно, кой и в интерес на кого прави това?
08 Януари 2003 01:24
Интелигент, прав си, поне частично. То това е израз на алиенофобия, но не само срещу нас, а и срещу всички от нашата черга.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД