:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 298
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Намалял е броят на непълнолетните затворници в Бойчиновци



Броят на непълнолетните, които изтърпяват присъди в Бойчиновци, е около 120-130 души, като е имало години, когато са били над 400, отчетоха оттам. Очаква се на 9 януари правителството да приеме национална стратегия за превенция и противодействие на асоциалното поведение и престъпленията на малолетни и непълнолетни. Акцентът в нея ще е да се прилага апробацията - възпитание и надзор върху поведението на младите престъпници, без да се откъсват от средата си. Проектът ще стартира от началото на следващата година. В момента апробационни центрове се изграждат в Пазарджик, Благоевград, Русе и Бургас.





Пловдивската полиция е разкрила всички убийства от м. г.



100% разкриваемост на 13-те убийства, извършени в

Пловдивско през 2002 г., отчете шефът на полицията в Пловдив полк. Ангел Рангелов. По данни от статистиката през м. г. са се увеличили блудствата и изнасилванията, като до момента неразкрито остава само едно изнасилване. През 2002 г. регистрираните в Пловдив икономически престъпления са 1224, а разкритите - 726. Нанесените щети от тях са за близо 144 млн. лв.



Йордан и Иван нарекоха родени вчера близнаци



Близнаци Йордан и Иван се родиха вчера в Търговище. Двете момчета си дойдоха с имената, категорични са и родителите. Момченцата са първата двойка близнаци за т. г. в Търговищко. 31-годишната майка Елена Петрова е нарекла по-нетърпеливото да се яви на бял свят момченце Йордан. То тежи 3500 кг и е дълго 50 см, Иван пък е 2600 кг и 49 см.
776
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД