:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 279
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Простреляха 19-годишен на новобранска вечер



Новобранецът Наньо Д. от Калофер простреля в крака 19-годишния си приятел призори вчера. Инцидентът е станал по време на купон за войнишкото изпращане на Наньо. Той взел пистолета "Марго" от 35-годишния пожарникар Славчо Гологанов, който също бил на празненството. Към 3 ч. сутринта новобранецът поискал оръжието му и излязъл на терасата да постреля. После се върнал в стаята, насочил пистолета срещу приятеля си и без да предполага, че в цевта има патрон, дръпнал спусъка. Раненото момче е на лечение в пловдивска болница. Гологанов ще бъде уволнен.



Наплив от частници за регистрация на трудовите договори в Плевен



За 2 дни над 30 работодатели са подали уведомление за трудови договори на фирмите си, заяви Галина Станимирова, директор на Териториалното поделение на НОИ-Плевен. Всички са частници, уточни шефката. Между тях е и "Петрол" АД. До вчера в Плевен бяха регистрирани 60 уведомления за трудови договори. От 1 януари в НОИ започнаха да се приемат документи за трудовите договори за изграждане на единен класификатор за тях. За нарушителите ще има глоби.



Син уби майка си след скандал за наследство



Син уби майка си след семеен скандал за наследство в дома им в София, съобщи МВР. Драмата се разигра в понеделник около 6,20 ч. в апартамент на блок 7 в ж.к. "Зона Б-5". При свадата 42-годишният Жоро П. жестоко пребил 74-годишната си майка Ц. П. По-късно жената починала от получените травми. Синът й е задържан за 24 часа в ареста на Трето РПУ.
599
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД