:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 328
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Пантелич договорен за "Далиен", заминава за Китай

Лавал се пазари с "Левски"

Нигериецът не иска да си тръгне от "Герена" без пари
Нигериецът Гарба Лавал, за когото "сините" обявиха, че освобождават от отбора, отказа да напусне "Левски", без да му се плати неустойка по договора. Шампионите искат да продадат халфа на чужд отбор, но към него няма интерес. Самият Лавал обяви, че не знае за намеренията на ръководството, но вече се е свързал с мениджъра си, който в момента е в Германия.

"Не могат да ме освободят, без да ми платят неустойка - обяви Лавал. - Не знам защо се стига до такъв вариант. Нямам проблеми нито с треньора, нито с ръководството. Президентът на клуба ме помоли миналото лято да дойда в "Левски" и аз приех."

В същото време спряганият за "Левски" сръбски защитник Милан Виещица не игра в първата контрола на "Зенит" в Анталия. Руският тим направи 2:2 с "Ниймеген" (Хол). Сърбинът вчера заяви, че не е чувал за оферта от "Левски". От шампионите обаче казаха, че това е нормално, защото те преговарят с ръководството на "Зенит". Те се надяват да подпишат с Виещица в Анталия, където "сините" отиват днес.

В турския курорт ще пристигне и друг сърбин - Владимир Мудринич от "Сартид". Той също е искан от "Левски". Интерес към него имаше и преди 2 г., но тогава Мудринич и клубните му шефове не се разбраха с ръководството на "сините".

На "Герена" пък е на път да приключи друг трансфер. "Левски" се съгласи да остави нападателя си Борислав Димитров в "Ботев" (Пд) след края на сезона, когато изтича договорът му за преотстъпване. В замяна на това от Пловдив на "Герена" ще дойде защитникът Георги Иванов. Сделката се движи от шефа на Съдийската комисия Атанас Узунов, който държи трансферните права на Иванов.

До 2-3 дни нападателят Миодраг Пантелич ще е собственост на китайския "Далиен", разбра се още. Всичко между двата клуба, както и личните условия на сърбина е договорено. Остава само контрактът да се парафира и Пантелич да замине за Китай.
652
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД