:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 266
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Ди Си Юнайтед" иска Галин Иванов от ЦСКА

Отборът от Мейджър Лийг Сокър в САЩ "Ди Си Юнайтед" е започнал преговори с ЦСКА за капитана Галин Иванов, разкри в. "Вашингтон пост". Според изданието 27-годишният защитник играе редовно в националния отбор и може да заема и други постове освен в центъра на отбраната. Треньорът на "Ди Си Юнайтед" Рей Хъдзън дори оптимистично обяви, че нещата са доста близо до сключване на контракт с български защитник. Освен това тимът иска и ветерана Ърни Стюърт от холандския НАК "Бреда".

Сделката за Галин Иванов се движи от мениджъра Лъчезар Танев, а "Вашингтон пост" прогнозира, че трансферът може да бъде приключен до края на януари. Заради офертата от САЩ защитникът на "червените" отказа да отиде в "Динамо" (Минск) и да мине проби в руския "Алания".

"Ди Си Юнайтед" опитва да привлече и друг българин - Христо Стоичков. Звездата на "Чикаго Файър" обаче засега не може да премине в тима от Вашингтон заради "нефутболни причини". Почти е сигурно, че Стоичков повече няма да играе в "Чикаго Файър".
1341
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД