:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 312
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Сафин: В тениса имаме най-малко време за почивка

Каприати и Курникова аут в Сидни

Навратилова с първа загуба на двойки от 22 г. в Австралия
Миналогодишната шампионка от Australian Open Дженифър Каприати (САЩ) отпадна на старта на тенистурнира "Адидас интернешънъл" ($ 585 000) в Сидни. Тя отстъпи с 6:4, 4:6, 5:7 пред закръглената рускиня Татяна Панова. Любопитното е, че това е 4-о поредно отпадане на Джени на старта в Сидни, което не й попречи през 2001 и 2002 г. да триумфира на Australian Open.

"За мен всичко започва от Големия шлем. Надявам се, че играта ми ще се подобри автоматически", поясни бившата наркоманка.

В I кръг участие прекрати и Анна Курникова (Рус). Секссимволът падна с 4:6, 6:2, 1:6 от квалификантката Янете Хусарова (Слвк).

Първа загуба на двойки от 22 г. насам в Австралия записа легендата Мартина Навратилова. Тя и сънародничката й Александра Стивънсън (САЩ) склониха глави с 3:6, 2:6 пред скромния тандем Доминкович (Авл)/Казанова (Швейц). Последното поражение на Зеления континент за етническата чехкиня е от 1981 г. във финал на Australian Open. Оттогава до 1989 г. Навратилова непрекъснато печели купите на каре в този турнир, а миналата седмица с младата Светлана Кузнецова (Рус) взе и титлата в Голд Коуст.

Носителят на купа "Дейвис" Марат Сафин (22 г.) пък се оплака от краткото време за почивка на тенисистите. "Ние сме най-ощетени от всички спортове в това отношение", каза първата ракета на Русия, който участва в мъжкия турнир в Сидни. Звездите в тениса няколко пъти повдигат въпроса Откритото на Австралия да се измести през февруари.
712
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД