:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 249
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Хиляди в Аржентина протестират след смъртта на прокурор

Снимка: ЕПА/БГНЕС
Хиляди аржентинци се събраха в центъра на столицата Буенос Айрес на протест след смъртта на прокурора Алберто Нисман. Демонстрантите държаха плакати с надпис: "Аз съм Нисман".
Хиляди аржентинци излязоха по улиците на Буенос Айрес и други големи градове с искания да разберат истината за смъртта на прокурора Алберто Нисман. Той бе открит мъртъв в дома си часове преди да обясни пред парламента защо обвинява президентката Кристина де Кирхнер и още високопоставени лица, че са сключили тайна сделка с Иран, за да бъдат спасени иранци, стоящи зад атентата срещу Еврейския център в столицата през 1994 г., при който загинаха 85 души. Полицията съобщи, че вероятно става дума за самоубийство.

Смъртта на аржентинския прокурор Алберто Нисман не е резултат от външна намеса, сочат и данните от направената аутопсия, цитирани от Би Би Си. Прокурорът, разследващ смъртта на Нисман, Вивиана Фейн, обяви, че най-вероятно става въпрос за самоубийство. Проверява се дали той не е посегнал на живота си, след като е получавал заплахи.
6
1506
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
6
 Видими 
20 Януари 2015 19:52
Уморените коне ги убиват, нали? Георги Марков , Анна Политковская, Сергей Литвиненко... Тъжен списък. А аз харесвам хората, които ме разсмиват. Страйки например. Или Америка 12345678768754256. И искам да са живи и здрави. Надявам се, че дребните риби не са интересни за кукловодите и още дълги години ще ни веселят във форума.
20 Януари 2015 21:43
Березовски - и той стана ненужен на западните си кукловоди.
И само той ли ?......
20 Януари 2015 23:54
Като виждате, всяка една смърт, естествена или умишлена, се използва . Най-вече от майданичарите. В случаят се касае до Принасяне в Жертва из собствените редици с калкулирани ползи и вреди.

Ползите? 'ми на:

- Опит за майданчик с модните плакатченца "аз не съм Аз". С подтекст: "Аз съм маша на Паразитите"!!
21 Януари 2015 00:09
Писах и преди, ще пиша пак - ODESSA. Аржентина е била предпочитана дестинация за хиляди нацисти, бягащи от Европа в края на Втората световна война. Твърди се, че са налице уличаващи любимият президент Перон в това, че на ODESSA са продадени 10 000 аржентински паспорта. Нацистите и техните наследници са дълбоко внедрени в аржентинското общество и разполагат със скрита власт и влияние, включително и в службите. Да "самоубият" някой неудобен журналист или магистрат за тя е като да щракнат с пръсти. Не случайно една от най-зловещите хунти и диктатури беше на аржентинските военни. Добри наставници имаха. И така, ако на иранците им се е приискало да взривяват синагоги и да убиват евреи в Аржентина, там има кой да им помогне с ... логистиката.
21 Януари 2015 20:37
Не случайно Аржентина е една от най-харесваните страни от българските комунета.
Да си представим как биха реагирали АКО прокурор готвещ се да внесе обвинения против Боко вземе та се гръмне в навечерието. Малеееее
22 Януари 2015 15:43
Абе все пак в румъния има сведения за изчезващи журналисти. Ние в бг все още сме по добре в това отношение. Корумпирани да но не изчезват и няма показни убийства особено от окло 2-3 години насам е тихо.

Изработка на сайт
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД