:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,693,807
Активни 338
Страници 12,425
За един ден 1,302,066
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Сътрудници на Централния научноизследователски институт за фино машиностроене ("Точмаш") в Климовск, Московска област, показват хуманоиден боен робот на руския президент Владимир Путин и на вицепремиера, отговарящ за ВКП, Дмитрий Рогозин. Роботът поразил с огнестрелно оръжие 5 мишени и направил обиколка с АТВ на полигона. Крайната цел на проекта е да осъществява ефективно взаимодействие с хора, да се придвижва в пресечена местност, да оказва първа помощ и да управлява транспортни средства.
6
2364
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
6
 Видими 
20 Януари 2015 22:11
Ама т'ва е Терминаторът!!
21 Януари 2015 00:46
Що се занимават с глупости, а не вземат да измислят и някой робот, дето да бачка. Хем няма да кърка, няма да бяга от работа, няма да бие жена си... И ако произведат повечко такива, току-виж стигнали китайците.

21 Януари 2015 07:25
Що се занимават с глупости, а не вземат да измислят и някой робот, дето да бачка. Хем няма да кърка, няма да бяга от работа, няма да бие жена си... И ако произведат повечко такива, току-виж стигнали китайците.
Ами той този ще може и това. Зависи какъв софтуер му сложиш. Както и при теб - зависи какъв софтуер са сложили в семейството ти и в училище.
21 Януари 2015 09:21
Що се занимават с глупости, а не вземат да измислят и някой робот, дето да бачка.

Такъв робот е интересен ако си имахме социализъм.
При капитализма с него има малък проблем. Проблема е че той ще бачка, но няма да купува. И понеже ти няма да имаш работа /той ще я върши/, та няма кой да купува произведеното от тоз робот. А, пък малко кат му оправят софта, роботчето ше може да троли по форумите и сички ше измрем от глад. Ше останат само роботчетата да си произвждат смартофони и да си пишат глупости по форумите. Но, погледнато от страни, вероятно няма да се забележи голяма разлика.
21 Януари 2015 11:02
А каква е разликата между бойния робот и наемникът професионалният войник? Еднакъв софтуер, еднаква програма, само дето роботът е по-скъп.
21 Януари 2015 12:07
Ше останат само роботчетата да си произвждат смартофони и да си пишат глупости по форумите. Но, погледнато от страни, вероятно няма да се забележи голяма разлика.

Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД