:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 301
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

От баскетболния "Левски" обещаха да завършат сезона

"Сините" обявиха, че засега разчитат единствено на феновете си
Снимка: БГНЕС
Треньорът Константин Папазов (в средата) разказва за предстоящото шоу, докато капитанът на баскетболния отбор Павлин Иванов (вторият отдясно) и останалите участници в пресконференцията вчера слушат.
Баскетболният шампион "Левски" ще завърши сезона независимо от тежкото финансово състояние, в което се намира. Това обеща треньорът на "сините" Константин Папазов на пресконференция, на която бяха обявени подробности около планираното за 15 февруари шоу в "Арена Армеец", приходите от което трябва да помогнат за спасяването на отбора.

"Ние ще завършим сезона, защото поехме по този път. Поехме риск, но в сърцата на играчите нещата изглеждат добре откъм химия и симбиоза с феновете. Всички фенове ще отидат в залата с ясната идея, че с билета си могат да спасят баскетболния тим - заяви Папазов. - Благодаря на футболния клуб, защото на това тържество ще бъдат представени новите играчи на "Левски", а след това ще бъде проведен двубой на малки врати между легендите от най-близко минало срещу настоящия отбор. След това ще има сблъсъци между баскетболния и футболния отбор в двата спорта. Надяваме се да се получат комични ситуации, които да създадат настроение".

Вече е намерена и една фирма, която да помага на отбора, и това е виртуалният телеком VMobile. Оттам са направили мобилни приложения, като част от приходите при използването им ще отиват за "Левски". Надеждата обаче засега основно е върху шоуто на 15-и. За него ще бъдат пуснати 12 000 билета на цена 10 лв.

Дотогава "сините" трябва да изиграят и няколко мача. По програма първият от тях е днес в зала "Универсиада" - от 16-ия кръг срещу "ЛУКойл Академик", в повторение на миналогодишния финален сблъсък. Този път силите са неравни в полза на отбора от Правец. "ЛУКойл" продължава да няма загуба и с актив 13-0 е лидер, докато "Левски" е на трето място с 9-5.

Другите срещи от този кръг се изиграха още през уикенда: "Балкан" - "Ямбол 105:68, "Спартак" (Пл) - "Черноморец" 82:90 и "Рилски спортист" - "Черно море" 78:62.
985
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД