:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 598
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

В "Лудогорец" са убедени в оставането на лидерите

Шампионите не искали война с никого, но са готови да отвърнат на всеки удар
СНИМКА: ПФК "ЛУДОГОРЕЦ"
От думите на изп. директор на "Лудогорец" Ангел Петричев стана ясно, че Александър Барт (на заден план) е най-далеч от подновяване на договора с отбора, но това не е окончателно, тъй като френският защитник в момента демонстрирал голямо старание в зимната подготовка.
"Лудогорец" ще успее да убеди основните футболисти, чиито договори с клуба изтичат в края на сезона, и ще ги задържи в отбора. Това обяви изпълнителният директор на шампионите Ангел Петричев, като допълни, че продължава разговорите си с Даниел Абало, Фабио Ешпиньо и Роман Безяк.

"Треньорският щаб смята да разчита на тях и за следващия сезон, така че съм оптимист за продължаването на договорите им - обясни Петричев. - Вече се разбрахме с Дяков, сигурен съм, че и останалите ще се съгласят да останат в "Лудогорец". Вратарят Владислав Стоянов също засега остава в отбора, тъй като за него няма оферта, която да задоволява както неговите амбиции да играе на по-високо ниво, така и тези на клуба. Не сме отписали и Александър Барт, който дълго време лекуваше контузия, но вече тренира сериозно и от представянето му през пролетта ще стане ясно дали ще остане в тима."

Изпълнителният директор бе категоричен, че напролет битката за първото място ще бъде доста оспорвана, като поиска тя да се реши на терена. Петричев отрече твърденията на треньора на ЦСКА Стойчо Младенов, че бюджетът на "Лудогорец" е в пъти по-голям от този на "червените".

"Не си спомням Стойчо Младенов да е влизал в нашето счетоводство, за да знае какви пари харчи клубът ни. При нас всичко е планирано и се харчи разумно. Според мен подобни твърдения целят сваляне на напрежението в лагера на основния ни съперник за титлата. Ние война с никого не искаме да водим, но ако някой ни нападне, веднага ще се защитим", каза още Петричев.

Шефът на шампионите все пак не пропусна да атакува ЦСКА заради отказа на "червените" да предоставят ст. "Българска армия" за мачовете на втория отбор на "Лудогорец" в Шампионската лига през есента. Петричев заяви, че клубът е получил подкрепа от "Левски", който е осигурил отлични условия за двубоите на младите футболисти от Разград срещу "Реал" (М), "Базел" и "Ливърпул".

От щаба на шампионите обявиха още, че защитникът Йордан Минев се е разминал със счупване на пръст. Националът пострада при победата с 3:2 над "Спартак" (М) и ще почива няколко дни. Извън строя е и нападателят Върджил Мисиджан, който се готви на облекчен режим.



1233
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД