:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 359
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

СКИЦНИК

Адам Ламбърт
Еротичната драма "Нимфоманка"



на режисьора Ларс фон Триер стана основният лауреат на наградите на датската киноакадемия "Роберт" за миналата година. Това стана ясно от церемонията в копенхагенския хотел "Тиволи", на която присъства и режисьорът. Филмът в две части бе номиниран в 16 от общо 29 категории и получи 8 награди, в това чисто за режисура, сценарий и специални ефекти.



Легендарната група "Куин" продължава

изявите си с 33-годишния американец Адам Ламбърт като фронтмен. В неделя вечерта те запалиха публиката във Виена. Миналата година групата изнесе 19 концерта с Ламбърт в САЩ. Ламбърт за пръв път пя с "Куин" през 2009 г., когато участваше в шоуто "Американ айдъл", в което заe второ място. "Куин" постигнаха неувяхваща световна слава с вокалиста Фреди Меркюри, който обаче почина на 45-годишна възраст през 1991 г. от СПИН.



Томи Хилфигер е подписал договор

с "Балантайн буукс" да издаде мемоарите за своя живот и феноменалната си модна кариера. Книгата ще документира ранните години на Хилфигер в Елмира, Ню Йорк, в семейство от 9 деца, до неговите първи стъпки в модния бизнес с магазина му The People`s Place, банкрута му, когато е на 25, и създаването на неговата мултимилиардна марка. Томът ще бъде публикуван тази есен, за да съвпадне с 30-ата годишнина на марката "Томи Хилфигер".



1214
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД