:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 136
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

СКИЦНИК

Актьорът Даниъл Крейг



се контузи по време на снимките на новия филм от поредицата за най-известния британски шпионин Джеймс Бонд - "Спектър". Крейг, който е на 46 години, е изкълчил коляното си, докато е снимал една от бойните сцени в екшъна. Травмата е притеснила продуцентите на филма. "Крайните срокове за заснемането на филма са толкова стегнати, че всяко едно забавяне може да доведе до хаос в графиците", коментира запознат със снимачния процес пред в. "Сън".



Клуни и Пит



били най-желани за изневяра в Италия. Американският актьор и успешен режисьор Джордж Клуни е най-желаният женен мъж, с когото биха изневерили омъжените италианки. Това показва шеговито проучване на популярния сайт за запознанства "Виктория Милан". Любовна афера с отскоро женения Клуни биха искали 24.3% от 3000 анкетирани жени в Италия. Втори е Пит, наскоро женен за актрисата Анджелина Джоли. Интересно е, че Клуни и съпругата му Амал Амалудин според "Woman`s Day" искат да последват приятелите си Брад Пит и Анджелина Джоли, които имат освен трите родни и три осиновени деца. 53-годишният актьор и 37-годишната адвокатка Амал нямат деца от предишни връзки.



Популярната руска рок група "Машина времени"



се разпадна заради Украйна. Това каза в интервю техният мениджър Антон Чернин. Андрей Державин и ръководителят на групата Владимир Сапунов подписали писмо, че поддържат присъединяването на Крим. Александър Кутиков и Андрей Макаревич обаче обявили поддръжка за Украйна. Сега и четиримата се изявяват самостоятелно.
1308
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД