:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 402
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Шъ счупя нещо

Телевизията е ужасно скучна работа. Къде цъкнеш - все риалити, пълно с ВИП-ове, пък те с вицове, при това не много смешни. Или певачи с певачки. Слаби ракии. Добре, че от време на време канят някой политик или роднина на Бай Тошо, та да се развесели народът. В противен случай ни грози тотална апатия, разбутвана сегиз тогиз от някой Дякон, дето псува на майка.

Но всичко хубаво си има край, разбра прелитащият от вчерашните вестници. "Позитано" не пуска в ефира Манолова", съобщава "Стандарт" и докарва сълзица в окото. Не само защото няма да виждаме Майчето толкова редовно, а защото бяхме убедени, че няма сила земна или небесна, която да може да я спре от телевизионно участие или парламентарно изказване. Уви, суровата реалност винаги мачка мечтателите романтици. Подозрително е, вероятно причината за свалянето от екран на Мая е мръсна завист от съпартийци, но официалното обяснение било, че нямала "необходимата подготовка" по финансови теми. Чшшшшш, Позитано, луди ли сте, бре?!? Мая по всичко има подготовка. Ако има честна журналистика в тая държава, трябва да подкрепи Майчето и тя да бъде канена ката ден по всички телевизии и вестници! Иначе шъ счупя туй дистанционно.

И управляващите си имат бая грижи. "Патриотите извиват ръце - подкрепа за дълга срещу постове" ("Труд"). Патриотите току правели шушу-мушу да си назначават, даже списъци пращали с техни хора за сладки постове, а после Бойчето да носи на кръста въз паласките си всички негативи от управлението. Голям проблем са малките партии; а горкият ББ - лидер на най-голямата, дето трябва да се подпира на дребосъците. "А те имат вицепремиери, областни управители и зам.-министри. Но излизат и казват - няма да подкрепим", уригва се на люти чушки премиерът по повод колебанията на малките партньори. Прав е Бокочовекът, неговите твърди китки не подлежат на извиване. На тая държава стабилност й требва, не е баница с тиква това. Иначе - шъ им счупя ръцете предателски!
3853
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД