:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 346
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Седмичният хороскоп на Амалия



Овен

Мислете, преди да действате

Звездите ви вещаят благоприятен период. Особено изразено ще бъде влиянието на Меркурий и Уран. Сега е особено важно да планирате бъдещата си изява и да я организирате. За вас ще бъде добре да премислите бъдещите си ходове и да действате активно. Седмицата ще ви предложи възможности за интересни контакти. Около средата на периода не пропускайте шансовете, които ще ви се предоставят в сферата на бизнеса. Любовта може да отклони плановете и действията ви в друга посока - нещо, което напоследък не ви се е случвало често. През уикенда вероятно ще е по-добре за вас да се отдадете на почивка - ще имате възможност да обмислите плановете си на спокойствие. В понеделник ще се сблъскате с необходимостта от задълбочено осмисляне на даден факт и прецизирането му. Вторник е ден за контакти и за решаване на проблеми. Сряда е трудна и неприятна. Четвъртък е успешен, а петък носи новини.



Телец

Време за творчество

Насочете силите си за изява натам, накъдето ви тласка въображението. Дайте изява на творческите си способности. Това ви вещаят звездите тази седмица. Опитайте изява в нова за вас област, без да се спирате от мисълта, че усилията ви може да не получат призвание. В края на краищата резултатите ще покажат дали сте успели най-добре. Полагайте досегашните усилия, за да успеете в творческите си намерения. Добре ще е за вас да прекарвате повече време извън дома, за да не се заредите с отрицателни емоции. Сигурно ще ви се наложи да посветите повече време на другите и част от заниманията ви могат да бъдат отложени. Любовна авантюра ви очаква днес. Пазете се от негативни настроения в неделя. Понеделник ви дава шанс за ново начало. Вторник е благоприятен за печалби, каквато всъщност се оказва и сряда. Четвъртък е напрегнат, а в петък ще достигнете до разбирателство с някого.



Близнаци

Прибързани заключения

През тази седмица ще сте склонни да правите прибързани заключения. Най-добре ще е да запазите спокойствие, още повече че звездите ви вещаят, че опасенията ви няма да се сбъднат. Необмислените ви ходове могат само излишно да усложнят както служебните, така и личните ви отношения. Мислите ви ще странстват надалече и невинаги в правилната посока. Ще ви вълнуват проблемите на хора, с които сте разделени. Ако поставяте неизпълними условия или ако твърде много държите на личните си интереси, твърде голяма е вероятността да загубите. Ще постъпите по-добре, ако се съобразявате с останалите. В любовта всичко ще бъде еднообразно. Уикендът ви предоставя възможност за интимни контакти. В неделя ще ви зарадва новина. Понеделник и вторник са неприятни. Пазете се от скандали. В сряда ще обмисляте ситуация от лично естество. Труден и нервен се оказва четвъртък. В петък ще достигнете до разбирателство.



Рак

Запазете силите си

В много от действията си ще почувствате, че срещате неотзивчивост, и ще ви е трудно да разберете защо е така. Ще трябва да се върнете към нещата, които досега ви носеха успех, и да се откажете да експериментирате нови предложения и идеи. Ретроградният Сатурн ви влияе и сигурно ще си дадете сметка, че нещата, които искате да се случат, се разминават с действителното положение. Трябва да постъпвате разумно и да не предприемате излишни рискове. Това ще ви даде неприятното чувство, че губите време, но моментът е такъв, че е по-добре да се примирите и да запазите силите си за следващи атаки. Събота е благоприятна за парите ви, а в неделя се очертават контакти. Понеделник ще премине успешно, а вторник ще ви зарадва с делово известие. В сряда ще действате активно и ще имате контакти с административни ръководители или с юристи. Четвъртък ще ви донесе парични печалби, а петък е натоварен със задачи.



Лъв

Идват пари

Ще бъдете доста натоварени с работа, а силата на сърдечните ви чувства ще ви изкара извън релсите. Венера и Уран ще засилят интереса ви към другия пол. Едва ли романтичните приключения ще завършат добре за вас, така че сами охладете страстите и се съсредоточете върху деловите си задачи. Колкото и да ви е трудно да се справите с увлеченията си, неотложни професионални задачи ще ви наложат да се справите. Ако държите да постигнете целите си, бъдете последователни и настъпателни. Към края на седмицата ще видите възможности за добри финансови постъпления. С присъщата си разсъдливост едва ли ще ги пропуснете. Уикендът ще бъде спокоен дори и за тези, които работят. Делови контакти определят понеделник, а вторник ще бъде емоционално обвързан. Сряда се оказва по-спокойна, а в четвъртък ще действате мощно и енергично по задачите си. Петък се свързва с пътуване и делови успехи.



Дева

Търсете солидни аргументи

Когато вземате решения, свързани с вашия бизнес, бъдете практични. Трябва да намерите железни аргументи за собствените си идеи, ако искате те да бъдат споделени и от партньори. Докато търсите възможности за финансов напредък, някой от близките ви осезателно ще чувства липсата ви. Това ще ви натовари излишно, затова укротете напрежението. Родените през втората декада ще останат в сянката на колегите си и начинанията им няма да са толкова успешни. Останалите ще бъдат под влиянието на любовта. Точно през тази седмица не отклонявайте покани, които биха могли да ви създадат интимни контакти. За едни уикендът е спокоен и ведър, докато други ще се отдадат на бизнес планове и стратегия. Понеделник ви предоставя нови предизвикателства, а вторник се оказва доста емоционален. Сряда ще ви радва с успех. Четвъртък ви дава яснота по интересуващ ви въпрос. В петък ще пътувате.



Везни

Нови перспективи

Седмицата за вас ще премине под знака на успехи при контактите и общуването, чувство за хумор и в крайна сметка постигане на целите, които сте си набелязали. С вродената си интелигентност и прозорливост ще се отправите по нови пътища. Пред себе си виждате добра перспектива и това ви дава увереност и сили. С оглед на бъдещите ви планове е по-добре да не хвърляте излишни сили в решаването на проблеми, изискващи много време. Сигурно ще ви се наложи да направите някои парични вложения, които няма да ви се върнат бързо, но затова пък ще спечелите от тях многократно. Известно време ще работите самостоятелно и това може да започне през уикенда. Понеделник е труден. Пазете се от заблуди и самоизмами. Във вторник ще проявите много мнителност и недоверие. В сряда се очертават хубави новини. Четвъртък е благоприятен и носи успех, но петък идва с проблеми.





Скорпион

Разминавате се с очакванията си

Колкото и да не ви се иска, седмицата ще се разминава в много случаи с очакванията ви и няма да ви предложи успеха, за който мечтаете. Това, разбира се, няма да е толкова лошо, ако не проявявате прекалено големи изисквания. Седемте дни пред вас просто са един добър период за работа. В някои моменти те ще бъдат белязани от нови начинания и дела, които тепърва ще имат своето успешно развитие. Усилията ви ще дадат резултат в най-неочакван момент и по най-неочакван начин. Вероятно ще имате разочарования в любовта - звездите в това отношение не са на ваша страна. Охладете желанията си за обяснения, защото това само може да усложни нещата. Събота е хубава, а неделя ви носи предложения. В понеделник ще се заемете с реорганизация. Вторник е тежък. Сряда ще ви радва с финансов успех, което може да се случи и в четвъртък. Петък ще е малко потискащ на работното място.



Стрелец

Оставате в застой

Неспокойната ви и твърде често оптимистична природа трудно ще се примири със застоя във финансовите ви дела. Обещанията на ваши приятели няма да се изпълнят и очакванията ви ще останат напразни. Съществува голяма вероятност заемите, които сте дали, да не се върнат. Това ще ви принуди да промените първоначалните си планове - както в службата, така и в личния живот. Това няма да се хареса на най-близките ви хора и съществува вероятност от известно напрежение в отношенията. Доста изнервящи обстоятелства ще се отразяват на настроението ви и ще трябва да се предпазите от тях. Трудностите, естествено, няма да отпаднат и се налага да ги преодолявате, но това едва ли е невъзможно за енергичната ви същност. Дните до вторник ще бъдат тежки и притеснителни. Сряда ще ви радва с печалби, а в четвъртък се налага да действате волево и неотстъпчиво. Възможности за напредък и парични постъпления предоставя петък.



Козирог

Кълбо от емоции

Звездните влияния през седмицата ще ви правят доста напрегнати. В отношенията си с околните не е изключено трудно да намирате общ език, защото ще бъдете доста агресивни и авторитарни. Ще търсите реализация на способностите си най-вече в кариерата. Ще бъдете прекалено инициативни и енергични. Не е невъзможно да постигнете професионални промени, които да бъдат за добро, но не очаквайте нещо голямо. Не забравяйте, че всичко е временно. Присъщият ви материализъм ще бъде силно развит през целия период. Не се отказвайте обаче и от приятния вкус на похарчените за удоволствие пари. В интимния живот се очертават неприятности. Събота е трудна, а неделя ще ви зарадва с известие. Понеделник е благоприятен в служебен план. Контакти определят вторник, а сряда е плътно ангажирана със задачи. Запознанство характеризира четвъртък, а петък носи любовен и материален успех.



Водолей

Невъзможно спокойствие

През идващия седемдневен период се очертава да очаквате със затаен дъх разрешението на въпросите, от които зависи материалната ви стабилност. Това, което ще притеснява мнозина от вас, е, че поради немарливост не сте придвижили голяма част от нещата, които могат да ви осигурят спокойствие занапред. Дори и да се съсредоточите върху финансовите си дела, резултатът едва ли ще бъде променен към по-добро. От сряда нататък на работното ви място ще стане по-интересно, защото променената звездна обстановка ще ви даде възможност да приложите някои от идеите си в практиката. Това важи особено за родените в края на януари. Уикендът е хубав и в личен, и в делови аспект. Понеделник е спокоен и уравновесен, което за мнозина продължава и във вторник. Сряда, както стана дума, носи новости. Не се колебайте да ги приемете. Четвъртък ще е доста променлив, а в петък ви предстоят силни емоционални вълнения.





Риби

Потърсете перспектива

Звездните влияния върху вас тепърва ще се прояснят. Това определя в голяма степен седмицата като време без ясна перспектива пред вас. По-лошото за вас е, че и вие самите нямате ясни цели и ще се обърквате в действията си - едно ще изоставяте, друго ще започвате. Не е изключено промените и новостите да ви сварят неподготвени. Трудно ще ви е да правите бизнес и да отстоявате целите си. Иска ви се да забавите темпото. Реакциите ви са забавени и не издържате на непрекъснатото напрежение. По-добре помислете за почивка и не вземайте решения, особено ако са свързани с бъдещето ви. На работното ви място също могат да се чуят упреци. Плодотворни контакти и ново начало бележат уикенда. Понеделник е благоприятен и ви носи успех във всичко. Не по-малка благодат носят вторник и сряда, но в четвъртък ще проявите леност в делата си. Петък ви предоставя шанс за напредък в интересуваща ви сфера.

6787
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД