:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 283
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Сочи се радва на импулса от зимната олимпиада

Година след зимната олимпиада в Сочи градът на източния бряг на Черно море се възползва от вторичния ефект на игрите. Руснаците се стремят да натоварват с възможно най-много стартове спортните съоръжения в града и региона и така да получат допълнителна популярност, приходи и ползи.

Леденият дворец "Болшой" вече е дом на първия професионален хокеен тим от Сочи и на всяко домакинство в Континенталната лига събира по 7000-8000 зрители. Прие и Мача на звездите на КХЛ за 2015 г. Олимпийският парк бе домакин на историческия старт във F1 през октомври 2014 г. Стадион "Фишт", където бяха откриването и закриването на игрите, вече е футболен и ще приеме мачове за Купата на конфедерациите на ФИФА през 2017 г. и от Мондиал '18.

Кърлинг центърът "Леден куб" ще бъде арена на световното през 2015 г., а хокейната арена "Шайба" бе трансформирана във Всерусийски дом за спорт и образование на децата. Алпийският център "Роза Хутор" и комплексът за ски бягане и биатлон "Лаура" вече са световноизвестни дестинации за любители и професионални спортисти. А леденият улей "Санки" ще приеме Евро '15 по шейни, кръг за Световната купа по бобслей и световното по бобслей и скелетон през 2017-а.
1680
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД