:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 265
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

СНИМКА: CEV.LU
Българската посрещачка на "Волеро" (Цюрих) Добриана Рабаджиева (отскочила вляво) се опитва да преодолее технично блокадата на "Кан" (Фр) при домакинската победа на швейцарския тим с 3:1 (14, 20, -25, 25) гейма в реванша от плейофите на женската Шампионска лига по волейбол. Националката допринесе с 15 т., а най-резултатна за успеха бе украинката Олесия Рихлюк с 20 т.
Двама волейболни национали

на България попаднаха в идеалния отбор на първия елиминационен кръг в Шампионската лига. Цветан Соколов ("Халкбанк", Тур) бе избран за най-добър диагонал, след като стана най-резултатен в реванша срещу "Белогорие" (Рус), в който тимът от Анкара елиминира миналогодишния носител на трофея. Теодор Салпаров ("Зенит", Рус) пък стана либеро №1 благодарение на изявите си при победата срещу "Пиаченца" (Ит). В следващия кръг Соколов и Салпаров ще се изправят един срещу друг в спора между "Халкбанк" и "Зенит" за място във Финалната четворка.



"Черно море Порт Варна"

спечели дербито от I кръг на турнира за Купата на България срещу "Балкан" с 81:75 и се класира за 1/2-финалите в зала "Балканстрой" в Плевен. Снощи варненци спориха за място във финала с "Рилски спортист", който елиминира домакина "Спартак" с 88:66. В другия 1/2-финал вчера един срещу друг се изправиха "ЛУКойл Академик" и "Ямбол". Днес е мачът за трето място, а утре - този за купата.



Резултати в НБА:

"Оклахома Сити" - "Далас" 104:98, "ЛА Клипърс" - "Сан Антонио" 119:115.



Всички детайли по договора

за дългоочаквания боксов мач между Флойд Мейуедър (САЩ) и Мани Пакиао (Фил) са уточнени и остава само да бъде обявено подписването му, твърди английският в. "Дейли мейл". Според изданието зрелището в лека средна категория ще се състои в Лас Вегас на 2 май и ще бъде най-скъпото събитие в историята на профибокса с общ хонорар от $250 млн. за двамата противници. А освен това ще има клауза за втори мач на стойност $300 млн.
1500
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД