:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 297
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Ливърпул" неглижира нахалството на Балотели

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Марио Балотели (вляво) току-що е разочаровал капитана на "Ливърпул" Джордан Хендерсън (№14), като му е отнел топката и се е запътил да бие дузпата срещу "Бешикташ".
В "Ливърпул" опитаха бързо да потушат конфликта между Марио Балотели и Джордън Хендерсън в първия 1/16-финал от Лига Европа срещу "Бешикташ". В 85-ата мин. италианският национал взе на своя глава топката от капитана в мача Хендерсън, който трябваше да бие отсъдената дузпа, след което сам би удара и донесе победата на тима си с 1:0. В ситуацията Хендерсън показа несъгласие и се стигна до леко спречкване, при което английският футболист мъдро отстъпи.

След мача Балотели не се извини за своеволието, но пък реши да благодари на колегата си. "Благодаря ти, Хендо, че ме остави да бия дузпата. Спрете с драмата вече, важното е, че спечелихме", написа Балотели в социалните мрежи.

Мениджърът на "Ливърпул" Брендън Роджърс се опита да се измъкне тактично от ситуацията с думите: "Имам няколко отлични дузпаджии: Хендерсън, Балотели, Рики Ламбърт. Кой трябваше да бие ли? Само да напомня, че спечелихме с 1:0."

Но пък капитанът на тима Стивън Джерард, който не игра заради контузия, реши да даде ясен знак, че постъпката на Балотели заслужава нулева толерантност. "Марио прояви неуважение към Хендерсън. Да, вкара важен гол, но си има правила. Интересно ми е какво ли щеше да е, ако не бе вкарал?! Не искам да виждам как играчи се карат на терена. Джордън постъпи правилно и не продължи конфликта", каза Джерард.

Международен скандал пък стана преди друг от мачовете в турнира. Фенове на "Фейенорд" вилняха за втори пореден ден в Рим преди мача с "Рома" (1:1), като пострада най-много фонтанът "Баркачия" от XVII век, който се намира на "Пиаца ди Спаня". Вестник "Гадзета дело спорт" излезе с огромно заглавие "Варвари", а премиерът на Италия Матео Ренци поиска извинение от холандската общественост и сурови наказания за хулиганите.

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Кметът на Рим Инацио Марино (на преден план) е направил оглед на пораженията на фонтана "Баркачия" на "Пиаца ди Спаня" след погрома, извършен там от хулиганите на "Фейенорд".
1625
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД