:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 314
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Гъргоров е все по-близо до "Локо" (Сф)

СНИМКА: БГНЕС
Емил Гъргоров
Бившият капитан на ЦСКА и "Лудогорец" Емил Гъргоров е близо до завръщане в родния си клуб "Локомотив" (Сф). Вчера халфът имаше среща с ръководството на "железничарите", на която трябваше да договори последни подробности около договора си. Гъргоров първо се видя с президента на "Локо" Николай Гигов, а после седна на преговори с изпълнителния директор на клуба Георги Марков.

Очаква се Бадема, както е известен 34-годишният футболист, да подпише договор до лятото, след което отново да се опита да си намери клуб в чужбина. Интерес към Гъргоров проявява и отбор от Китай, но условията, предложени от азиатците, не го задоволяват. Затова той предпочита да доиграе първенството у нас, след което отново да излезе зад граница.

Любопитното е, че ако се стигне до контракт с "Локо" (Сф), още през следващата седмица халфът може да се изправи срещу ЦСКА. "Армейците" приемат "червено-черните" на 1 март в мач от 20-ия кръг на А група. Преди да подпишат с Гъргоров, "Локо" (Сф) си осигури услугите на друг опитен футболист - бившия защитник на "Левски" Орлин Старокин. Неговият контракт също е до края на шампионата.
1573
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД