:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 324
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Стоев иска "Левски" да стане хегемон

Полякът Гикевич вероятно няма да играе в първия 1/4-финал за Купата срещу "Хасково"
"Искам "Левски" да играе добър футбол и да се превърне в хегемон в България." Това обяви ден преди официалния си дебют като треньор на тима Стойчо Стоев. Неговите футболисти днес от 17 ч. приемат "Хасково" в първи 1/4-финал от турнира за Купата на България.

"За да се стигне до подобно нещо, е нужно да се измине дълъг път. Усещам, че в отбора има желание и леко напрежение преди подновяването на мачовете. Вече достатъчно време съм с футболистите и те разбраха какви са моите изисквания, като се стремят да ги изпълняват. Ясно ми е, че за 40 дни няма как нещата да се получат, но искам футболистите във всеки мач да показват нещо ново и позитивно", каза Стоев.

Специалистът разкри, че новият нападател Лукаш Гикевич все още не в добро физическо състояние. Полякът не е играл в мачове през последния месец, но треньорското ръководство се надява, че той скоро ще успее да навакса пропуснатото. Затова и по всяка вероятност Гикевич няма да се появи в състава за днешния двубой.

"Сезонът е достатъчно дълъг и всеки ще получи шанс за изява. Надявам се, че футболистите ще покажат това ниво, което загатнаха по време на подготовката в Турция. Ако успеят да го направят, ще им е далеч по-лесно на терена. Моята идея обаче не е да се надлъгваме със съперника, а да се надиграваме и евентуално да успеем да спечелим. Все още има неща, които не ми харесват, като работим за тяхното отстраняване", каза още Стоев.

Треньорът предупреди, че именно срещу съперници, които изглеждат по-слаби, един отбор изпитва най-много трудности. Затова според него няма да има подценяване на "Хасково". Стоев бе категоричен, че целта му, освен да побеждава, е и "Левски" да показва добра игра. По този начин феновете ще бъдат доволни и ще се върнат на стадиона, за да подкрепят отбора.
4
1901
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
20 Февруари 2015 19:45
Още тази пролет ще разпорим свинетата и ще наритаме капанците!!!
20 Февруари 2015 22:45
ГЪЧО, спри с тая пърцуца!
21 Февруари 2015 07:20
ГЪЧО пие отбрани питиета!
22 Февруари 2015 12:19
"Новият" Левски потегли с класика

Наи-добрия зимен трансфер на сините е новия треньор, който по време на подготовката ги научи да бият дузпи.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД