:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 126
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

СКИЦНИК

Парис Хилтън в Куба.
Парис Хилтън отиде в Куба,



където нейното семейство е загубило хотел преди повече от 50 г., когато Фидел Кастро идва на власт, предават агенциите. Наследничката на хотелската верига си пусна снимка в интернет, на която се е щракнала в старата Хавана с фланелка с надпис Cuba Baby. Към Парис Хилтън ще се присъедини и Наоми Кемпбъл, която била забелязана в сряда в Хавана. Двете хубавици предприеха пътуване до Острова на свободата заедно с хора като бившия генерален секретар на ООН Кофи Анан, след като Куба и САЩ обявиха нормализация на отношенията.



Робърт де Ниро е обвинен



в укриване на данъци за 6.4 млн. долара, пишат агенциите. Данъчните инспектори от Ню Йорк предупредиха Де Ниро, че върху един от апартаментите му в града може да бъде наложен запор. Защитата на 71-годишния актьор твърди, че Де Ниро е погасил всички задължения още преди два дни. Според тях инспекторите са изпратили наложения данъчен акт на стария адрес на актьора. "Ако бяха изпратили уведомлението на точния адрес, този въпрос щеше да бъде решен много по-рано", каза говорителят му Стен Розенфелд и уточни, че актьорът веднага е изпратил чек за старите си задължения.

 Робърт де Ниро
2291
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД