:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 347
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

В президентството ще бъде изложена



за пръв път Конституцията на Княжество България, подписана от народните представители в Учредителното събрание в Търново на 16 април 1879 г. Експонатът от фонда на Централния държавен архив ще бъде част от изложбата, посветена на освобождението на България, която ще отвори врати за посетители на 2 март, понеделник, от 10.00 часа до 16.00 часа в Гербовата зала на "Дондуков" 2, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.



Комисията по политиките за българите в чужбина



в парламента остана неокомплектована, след като се оказа, че част от партиите имат проблем да предложат членове. Новият орган бе създаден в средата на февруари по предложение на БСП. Според червените НС трябва да се ангажира директно с разрешаването на проблемите на българската диаспора - опазването на културно-историческото ни наследство зад граница, защита на правата на нашите сънародници и изграждане на българско лоби. Кандидат-членовете от РБ обаче първо трябва да напуснат комисиите, в които членуват сега, а ДПС няма готови номинации. Затова изборът бе отложен за 4 март.



ДПС се оплака,



че оскверняването и посегателствата срещу джамии и клубове на движението се представят като хулигански и криминални прояви. "Подобен подход е не само погрешен, но и опасен, защото не води до ограничаване и ликвидиране на такива ксенофобски прояви", заяви в декларация от името на ПГ зам.-шефът на партията и на НС Алиосман Имамов. Според него на 22 февруари Районното мюфтийство в Гоце Делчев е осъмнало надраскано с обидни надписи и свастики. Това не било изолиран случай.







2172
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД