:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 217
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Новак във Формула 1 обяви $92 млн. бюджет

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Четирикратният световен шампион във Формула 1 Себастиан Фетел позира в състезателна кола, създадена от студенти от Университета на Долен Рейн в Мьонхенгладбах. Германецът е в родината си по случай събитие, организирано от новия му тим "Ферари". Пред медиите Фетел обяви, че ще направи всичко възможно "скудерията" да се пребори с отбора на "Мерцедес" още през този сезон.
Тимът на "Манор", който ще участва в първенството на Формула 1 през този сезон като наследник на "Маруся", обяви бюджет от $92 млн. Първи пилот на отбора ще бъде британецът Уил Стивънс, а вторият предстои да бъде обявен в близките дни.

Основен спонсор на "Манор" ще бъде компанията "Ово Енерджи", която осигурява около половината от бюджета - $45 млн. Останалата част от сумата трябва да дойде от наградата за 9-ото място в крайното класиране при миналогодишното участие на "Маруся". За състезанията ще бъде използван и старият болид на руснаците, като той ще бъде адаптиран към новите технически изисквания.

В същото време холандският пилот Гидо ван дер Гарде подаде иск до Върховния съд в австралийски щат Виктория да бъде включен като състезател на "Заубер" още в първия старт за сезона - следващата седмица в Мелбърн (Авл). Ван дер Гарде твърди, че през миналия сезон, когато бе тест пилот на отбора, му е било обещано титулярно място за тази година, но е бил излъган.

В крайна сметка "Заубер" обяви, че ще разчита на Маркус Ериксен и Фелипе Наср, а за тест пилот бе обявен Рафаеле Марчело. Съдът трябва да се произнесе по жалбата на холандеца в понеделник.
851
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД