:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 315
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Нападателят на "Манчестър Юн" Уейн Рууни (в средата) пробива между защитниците на "Нюкасъл" Фабрицио Колочини и Йоан Гуфран по време на двубоя от 28-ия кръг на Висшата лига. "Червените дяволи" биха с 1:0 като гости и остават на 4-то място в класирането с 53 т. - на 10 от лидера "Челси".
Димитър Бербатов игра цял мач

за "Монако", който загуби с 0:2 като гост и не успя да се класира на 1/2-финал на турнира за Купата на Франция. Давид Луис и Единсон Кавани бяха точни за парижани, които тотално надиграха своя съперник и пропуснаха да спечелят с по-голям резултат.



"Байерн" и "Волфсбург" се класираха

на 1/4-финалите на турнира за Купата на Германия, след като победиха съответно "Айнтрахт" (Брауншвайг) и "РБ Лайпциг". Баварците спечелиха с 2:0 у дома след попадения на Давид Алаба и Марио Гьотце, а "вълците" се наложиха със същия резултат, но като гости. Точни за "Волфсбург" бяха Даниел Калигури и Тим Клозе. В другите два 1/4-финала от сряда "Аримния" се наложи с 3:1 над "Вердер", а "Борусия" (М) победи с 2:0 като гост "Кикерс" (Офенбах).



Мениджърът на "Астън Вила" Тим Шерууд

е поканил Стилиян Петров да се завърне в клуба. В интервю за телевизия BT Sport 1 българинът, който във вторник изгледа на живо победата на "Вила" с 2:1 над "Уест Бромич", призна, че все още обмисля предложението. "Говорихме с Тим преди два дни и той иска да се върна и да работя с момчетата, но не сме стигнали до договорка", разкри Петров. След като се отказа от кариерата си на футболист заради левкемията, която му бе открита, Стилиян започна работа в академията на "Астън Вила". По-късно обаче Петров напусна, за да се лекува.



С гол на Еден Азар "Челси" победи

с 1:0 като гост "Уест Хем" в мач от 28-ия кръг на Висшата лига и запази аванса си пред "Манчестър Сити" на 5 т. в класирането. "Гражданите" се наложиха с 2:0 у дома над "Лестър". Други резултати: "Куинс Парк Рейнджърс" - "Арсенал" 1:2, "Стоук Сити" - "Евертън" 2:0, "Тотнъм - Суонзи" 3:2, "Ливърпул - Бърнли 2:0", "Нюкасъл" - "Манчестър Юн" 0:1. В класирането води Челси с 63 т. (мач по-малко) пред "Манчестър Сити" - 58, "Арсенал" 54 и др.

646
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД