:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 303
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

В Пловдив се разбраха и дерби в неделя ще има

"Локомотив" ще плати дълговете си към полицията след мача
Дербито между пловдивските "Локомотив" и "Ботев" все пак ще се играе. Мачът бе пред провал, тъй като "черно-белите" имат задължения към полицията в града и затова МВР обяви, че няма да осигури охрана. В крайна сметка вчера се проведе нова среща между органите на реда и фенклубовете на двата отбора, на която бяха уговорени всички подробности около двубоя.

Решено бе, че "Локомотив" ще изплати задълженията си в размер на 20 000 лв. към полицията, като това обаче ще стане на мача. Освен това клубът се задължава преди срещата, която е в неделя от 13.30 часа, да укрепи оградите на стадиона. От МВР също така позволиха на феновете на "Ботев" да организират шествие до стадиона в квартал "Лаута", но не им разреши заедно с тях да се движи и клубният автобус с футболистите.

В същото време ръководството на "Локо" се вслуша в предложението на феновете на тима и ще увеличи цените на билетите за дербито. Запалянковците поискаха подобно нещо, за да може в клубната каса да влязат по-големи постъпления и по този начин да се помогне на тима, който се намира в тежка финансова криза. Така пропуските за мача с големия съперник бяха оценени на 10 лв. за трибуна "Спортклуб" и на 15 лв. за централната трибуна. Пенсионерите и хората в неравностойно положение ще влизат срещу 2 лв., а 10% от приходите от билети ще бъдат преведени на легендата на клуба Аян Садъков, който се бори с тежка болест.

Стана ясно още, че футболистът на "черно-белите" Игнат Дишлиев пропуска остатъка от сезона. Бранителят претърпя операция на скъсана предна връзка на дясното коляно, което означава, че ще може да се върне на терена най-рано след около 4-5 месеца. Интервенцията бе извършена в спортния здравен център на "Aджъбадем" във Фулия (Тур), като според лекарския екип всичко е преминало успешно.

С контузии в състава на "Локомотив" са още Мартин Камбуров, Ванчо Траянов и Богомил Дяков, като в щаба на тима се надяват тримата да се оправят за дербито.
1
797
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
05 Март 2015 23:57
С парите от билетите на канарите, борча към полицията ще се покрие, ама как ще укрепят оградата и свлачището...не ми е ясно.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД