:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 319
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Защитникът Пламен Крумов

ще играе в "Славия" до края на сезона. Краткосрочният договор на бившия играч на "Левски" ще бъде депозиран в БФС в петък и той ще бъде на линия за предстоящото гостуване на "Хасково" в събота.



Николай Йорданов ще ръководи

дербито на 21-вия кръг между "Лудогорец" и "Левски" в неделя. Това реши Съдийската комисия към БФС, която повери двубоя ЦСКА - "Берое" на Таско Тасков. Мачът в Пловдив между местните "Локо" и "Ботев" ще бъде свирен от Ивайло Димитров, а "Хасково" - "Славия" - от Георги Димитров. На "Марек" - "Литекс" бе изпратен Стефан Павлов, а на "Локомотив" (Сф) - "Черно море" - Георги Йорданов.



"Булсатком" и "Нова Броудкастинг Груп"

се разбраха за излъчването на мачовете от първенството. Договорът е подписан, като желаещите ползват пакета "Диема Екстра", включващ новия спортен канал "Диема Спорт HD", по който се предават мачовете от "А" група, националната купа, английската Висша лига, квалификациите за Евро 2016 и срещите от НБА, могат от днес да го заявят и да платят вноската от 3.96 лв. в офисите на "Булсатком".



Националът Венцислав Христов

се класира за 1/2-финал за Купата на Хърватия с отбора на "Риека", който победи с 4:0 като гост "Локомотив" (Загреб) в 1/4-финал реванш и продължи напред с общ резултат 8:1. Българският нападател влезе в мача като резерва в 80-ата минута.



Селекционерът на германския

национален отбор Йоаким Льов ще има шанс да защити световната титла с Бундестима, която извоюва миналото лято в Бразилия. Това стана, след като германският футболен съюз реши да му предложи нов контракт. Сегашният договор на специалиста изтича след края на европейското първенство във Франция през 2016. Шефовете на футбола в Германия обаче искат да задържат треньора до световното в Русия през 2018 г.

710
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД