:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 284
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Втората

ракета на България Димитър Кутровски се класира за 1/4-финалите на турнира по тенис на твърд корт в Гатино (Кан, $15 000). Поставеният под №5 софиянец елиминира представителя на домакините Павел Крайник с 6:2, 6:2 и заработи $438 от наградния фонд и 3 т. за световната ранглиста. В спор за място на 1/2-финалите нашият ще се изправи срещу Даниъл Нгуен (САЩ).



Шестима

български състезатели - Линда Зечири, Петя Неделчева, Стефани Стоева, Габриела Стоева, Диана Димова и Стилян Макарски, ще участват на турнира от сериите "Гран при голд" по бадминтон в Базел (Швейц, $120 000) идната седмица. Надпреварата започва с квалификациите на 10 март.



Албена

ще бъде домакин на държавното първенство по карате. Националният шампионат ще се проведе на 4 и 5 април в зала "Албена" на едноименния черноморски курорт с участието на над 300 каратеки от 40 клуба. Тогава ще се състои и официалното награждаване на трите най-добри отбора в България за 2014 г. - съответно "Никон" (Сф), "Самурай" (Дч) и "Петромакс" (Пл).
1239
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД