:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 291
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Черно море" нанесе 6-а загуба на шампиона в НБЛ

Носителят на Купата на България "Черно море Порт Варна" победи "Левски" с 90:78 като гост в София и нанесе 6-а загуба на шампионите от началото на редовния сезон в Националната баскетболна лига (НБЛ). Освен това по този начин варненци взеха частичен реванш за тежкото крушение със 79:112, което претърпяха срещу "сините" в столичната зала "Универсиада" през декември.

Гардът Станимир Маринов бе най-полезен за "моряците" с 18 т. и 7 асистенции, а капитанът Асен Великов допринесе с 16 т. за успеха. За "Левски" капитанът Павел Иванов бе най-резултатен с 26 т., а по 14 т. добавиха Алекс Симеонов и Стоян Гюроски.

"За кратко направихме 3-4 грешки в нападение, вкараха ни и получиха самочувствие - анализира треньорът на софиянци Константин Папазов. - Физически беше трудно да противодействаме през второто полувреме. Ние можем да победим само ако след първото полувреме поведем с 10-12 точки, защото после умората си казва думата. Много е трудно да издържиш на такъв ритъм, на който играе съперникът, с оглед на ротацията, която те имат."

С актив от 30 т. (12-6) "Левски" е втори във временното класиране, но само защото "Балкан" (30 т., 13-4) е с мач по-малко. "Черно море" е четвърти с 29 т. (11-7), а лидер е "ЛУКойл Академик" с 33 т. (16-1).
1270
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД