:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 320
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Алонсо може вече никога да не кара във Формула 1

В "Макларън" са сериозно притеснени за състоянието на испанеца
Двукратният световен шампион във Формула 1 Фернандо Алонсо може никога повече да не седне в състезателен болид, съобщава британският в. "Дейли Мейл". Испанецът пострада тежко по време на тестове в Барселона и след като прекара 3 дни в болница, бе решено да пропусне първия старт от първенството за 2015 г. - следващата седмица на пистата "Албърт Парк" в Мелбърн за Голямата награда на Австралия.

Английското издание се позовава на свой източник в тима на Алонсо - "Макларън", според който никой в екипа не е наясно какво точно е състоянието на пилота. "Ние наистина не знаем какво не е наред с Фернандо. Той може да се завърне, но може и никога повече да не се състезава. Няма да е честно спрямо останалите пилоти, ако той се завърне прекалено скоро и предизвика нова катастрофа", коментира източникът на "Дейли Мейл".

Испанският в. "Ел Паис" от своя страна твърди, че след инцидента Алонсо е изпаднал в безсъзнание и когато се е събудил в болницата, не е знаел изобщо какво се е случило с него. Пред лекарите Фернандо казал името си, но твърдял, че се намира в 1995 г. и че е състезател по картинг, който мечтае да кара във Формула 1. Пилотът не помнел дебюта си с тима на "Минарди", двете си световни титли в първенството, както и 4-те трофея на любимия му футболен отбор "Реал" (М) в Шампионската лига, чието спечелване е гледал.

В същото време стана ясно, че най-вероятно през тази година Голяма награда на Германия няма да има и първенството ще бъде от 19 кръга. Състезанието на пистата "Нюрбургринг" бе планирано за 19 юли, но неговите организатори нямат пари за таксата за участие. Главният промоутър на Формула 1 Бърни Екълстоун се е срещнал с представители на трасето, които са го уведомили, че не са готови да платят необходимата сума. При това положение, след като друга германска писта - "Хокенхайм", се отказа да домакинства, това вероятно ще се случи и с "Нюрбургринг".
1515
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД