:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 292
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Юношеският национален отбор

на България (до 17 г.) с треньор Александър Димитров постигна още една победа с 2:1 над връстниците си от Швейцария във втората си контрола срещу този съперник в Сливен, играна в рамките на три дни. Головете за успеха вкараха Ивайло Климентов ("Лудогорец") и Алекс Боримиров ("Левски"). Мачовете бяха последна сериозна проверка за българския тим преди Евро 2015, на което страната ни е домакин от 6 до 22 май. "Отборът продължава да се развива. Победата ще вдъхне още по-голяма увереност в тези млади състезатели. Усъвършенстваме играта в защита, което ни беше слабост. Няма как да подобрим за един ден владеенето на топката, така че ще продължим да работим в тази насока", коментира Димитров.



Валери Божинов вече е

напълно възстановен от контузията, която получи в началото на февруари, и поднови тренировки с "Тернана". Дори се очаква той да бъде включен в групата за днешното гостуване срещу "Ливорно" от 30-ия кръг в Серия А.



Контузията на Георги Пеев

ще му попречи да играе за "Амкар" в домакинството срещу "Торпедо" (Москва) от 18-ия кръг на руската Премиер лига, обяви треньорът на тима от Перм Гаджи Гаджиев. До няколко дни обаче българинът ще поднови нормални тренировки. Халфът на ЦСКА (Москва) Георги Миланов пък вече е излекувал травмата си и ще е на линия за днешното гостуване срещу "Терек" (Грозни).



Щети за 5,2 млн. евро

върху градското имущество на Рим са нанесли феновете на "Фейенорд", които вилняха преди 1/16-финала в Лига Европа срещу "Рома" на 19 февруари. Това обяви италианският вътрешен министър Анджелино Алфано. Резултат от погромите са щети върху исторически обекти като площад "Испания" и фонтана "Ла Баркача".



"Реал" (Мадрид) е постигнал

договорка за привличането през лятото на десния халф бек на "Порто" Данило (23 г.), съобщиха испанските медии. Бразилецът вече отказа да поднови договора си с португалския клуб, който е до лятото на 2016 г. По неофициална информации "Реал" ще плати за Данило 30 млн. евро. Интерес към футболиста има и от "Барселона".

1285
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД