:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 287
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Треньорът на "сините" мисли за два поста

СНИМКА: БГНЕС
Стойчо Стоев
Треньорът на "Левски" Стойчо Стоев има да решава два въпроса относно състава, с който ще излезе в неделя при гостуването на "Лудогорец". И двете дилеми пред специалиста са свързани с атаката, където той разполага с няколко опции.

Първата въпросителна е относно централния нападател, където опциите са Валери Домовчийски и Лукаш Гикиевич. Първият е в страхотна форма след подновяването на първенството, но пък полякът е по-бърз и по-мощен, а това може да се окаже решаващо в подобни двубои. Все пак по-вероятно е Домовчийски да започне като титуляр.

Стоев ще трябва да реши и дали да заложи на младия Божидар Краев, който е с подчертано офанзивни функции, или да пусне втори дефанзивен халф, който да помага на капитана Владимир Гаджев. Ако бъде избран вторият вариант, то титуляр вероятно ще бъде Стефан Велев. Останалите в халфовата линия са Мигел Бедоя, Антонио Аниете и Либан Абди.

В защита изборът на треньорския щаб ще падне върху чертворката Веселин Минев, Роман Прохазка, Емил Нину и Борислав Стойчев, които бяха налагани по време на подготовката и в първите официални мачове. А след травмата на Боян Йоргачевич, който ще бъде на разположение едва за следващия мач на "Левски", на вратата опцията е само една - Пламен Илиев

3
1757
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
07 Март 2015 08:58
Ще наритаме капите на капанците!
08 Март 2015 18:01
ГЪЧЕ, и вие сте същите смешници като нас, ми поне да додрапате до първата шестица, че ще берете голям срам. Мани, зае*и!
08 Март 2015 18:02
Треньорът на "сините" мисли за оставка
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД