:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 283
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Лудогорец" прехвърли напрежението на "Левски"

Дерменджиев обаче призна, че шампионите нямат право на повече грешки
СНИМКА: БГНЕС
Треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев демонстрира добро настроение на вчерашната пресконференция и заяви, че не се влияе от спекулациите, които сочат, че евентуална загуба от "Левски" може да коства поста му.
"Ние сме абсолютно спокойни. Напрежението е в "Левски". Защото от този мач зависи дали съперникът ще играе в първата шестица." Това обяви треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев вчера, в навечерието на неделното дерби срещу "сините" от 21-вия кръг на А група.

Макар наставникът да обяви, че той и футболистите му не се влияят от приказките за криза и проблеми в "Лудогорец" заради слабите резултати на отбора от началото на годината, все пак тревожната нотка се прокрадна в думите му. "Знаем как излизат съперниците срещу нас - играят на предела на техните си възможности. Наистина вече нямаме право на повече грешки. Вярвам в момчетата", каза Дерменджиев.

Той призна, че има доста кадрови проблеми, тъй като травми лекуват Марселиньо, Вандерсон, Върджил Мисиджан, Минев и Дани Абало. Отделно резервният вратар Иван Чворович получи нова тежка контузия и ще пропусне остатъка от сезона. "Лудогорец" обаче няма да привлича нов играч на поста, както взе Милан Борян при предишната травма на Чворович. Вместо това ще бъде даден шанс на 23-годишния Георги Аргилашки, който досега беше трети вратар.

Дерменджиев също така заяви, че не се притеснява от евентуална изненада от състава на "Левски", чийто треньор е бившият наставник на разградчани Стойчо Стоев, тъй като "в България се познаваме прекалено добре". Наставникът на шампионите заяви също, че разчита на подкрепата на феновете, които доказали, че са интелигентна публика, разбират отбора и знаят как да помогнат.

2
1495
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
07 Март 2015 09:40
Ще намачкаме капите!
08 Март 2015 17:59
ДимитърНиколов

07 Март 2015 09:40



Ще намачкаме капите!


Ко?
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД