:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 240
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Хороскоп за вторник



Овен

Във вторник едва ли ще се сблъскате със ситуации, които да не можете да контролирате. Напълно възможно е някои да се насочат към инвестирането на средства в недвижим имот или да започнат под някаква форма ремонтна дейност. Полагайте повече усилия в личната си кореспонденция, защото от нея можете да очаквате нови ангажименти в професионалната сфера. Тези, които се занимават с бизнес, да се стремят към по-добра информираност.



Телец

Интелектуалните ви занимания ще спомогнат за развитието ви. Променете начина си на живот, ако сте склонни към песимизъм. Вечерта от преобладаващо значение за вас ще е хармонията в емоционално отношение, както и взаимоотношенията ви с интимната половинка. Избягвайте рутината през свободните си часове, защото така ще можете да се насладите по-пълноценно на почивката си. Всичко е възможно, стига да го искате от сърце.



Близнаци

За всички представители на знака е препоръчително да стоят далеч от склонността си към развиване на депресивни състояния или друга форма на песимизъм и неудовлетворение. Концентрирайте се върху ангажиментите си и оставете късметът сам да дойде при вас независимо дали става въпрос за работа, пари или любов. Търсете нова перспектива на интимната си връзка, тъй като рутината във взаимоотношенията може да ви отдалечи един от друг.



Рак

Едва ли родените в знака ще останат безразлични към някои ситуации в работата, особено ако те по някакъв начин заплашват тяхната сигурност. Няма да стигате лесно до успехи в професионалната сфера. Вероятно е да се изправите пред ограничения, които ще ви бъдат поставяни или от началниците, или от конкуренти. Опитайте се с аргументи и действия да се измъкнете от неловките ситуации, защото това ще е единственият ви шанс за успех.



Лъв

Във вторник бавното и неравномерно развитие на инициативите ви в работата могат да ви изморят и отдалечат от амбициозните проекти, особено ако не виждате смисъл от вложените усилия. Материалният ви живот не е стабилен, именно за това е наложително да отложите покупка или даване пари назаем. Колебанието ви може да се окаже лош съветник в сферата на любовта и чувствата. Опитайте да се предпазите от лъжеприятелите край вас.





Дева

Вторият делничен ден ще бъде наситен със събития за представителите на знака. Възможно е най-накрая да изкажете на глас своите желания, стремежи и предпочитания, дори и това да създаде известен смут сред колегите и приятелите ви. Единствено не ви е препоръчително да налагате мнението си и също така се опитвайте да не наранявате чуждите чувства. Напълно възможно е част от вас да се чувстват объркани поради раздвоеността си в любовта.



Везни

Днес за всички от знака е изключително важно да се чувстват на мястото си в професионален план. Точно там се предпазвайте от разпиляност, защото тя ще има отрицателен ефект върху вас. Някои дотолкова ще се вживеят, че ще изискват пълно подчинение, особено ако заемат подходящата за това позиция. Стремете се да следвате интуицията си и се отнасяйте справедливо към заобикалящите ви, защото това ще ви постави в силна позиция пред тях.



Скорпион

Опитайте се да приемете като част от успеха спънките и трудностите. При все това ще е нужно да проявите голяма предпазливост в професионалните си инициативи и вложения. Възможно е някои от вас да имат желанието да закупят ново жилище или да вложат пари в друг вид дейност, от която очакват добри печалби на по-късен етап от време. Напълно възможно е да се опитате да черпите вдъхновение или подкрепа от съществуващата си интимна връзка.



Стрелец

Във втория ден на седмицата е наложително мнозина от вас да се опитат да уравновесят своя емоционален живот. Но като че ли на първо време ще ви е необходимо да почувствате по-голяма стабилност на работното си място, където в последно време сте подложени на редица изпитания. Възможно е отношенията ви с жените около вас да изиграят някаква съществена роля в живота ви. Очакват ви промени и многобройни положителни изненади.



Козирог

Днес мнозина ще се стремят към нов тип сътрудничество в професионалната сфера. От една страна, това може да ви навлече непредвидени главоболия, но като че ли ползите за вас днес ще са повече от негативите. Избягвайте компанията на хора, които търсят приятелството ви само заради личната си изгода. Не се колебайте да вземете необходимите мерки и да преодолеете някои финансови задължения, дори и днес да ви се струва трудно.



Водолей

Днес не е препоръчително да започвате нищо съществено в материалния сектор. Подсигурете се срещу евентуални атаки от страна на недоброжелатели. Родените в първата десетдневка да внимават с напрегнатите ситуации или конфликтите с жени, тъй като те могат да ги поставят в немилост. Не поемайте ангажименти, с които на практика не може да се справите. Влизайте в сътрудничества, които ще удовлетворяват не само вашите желания и нужди.



Риби

Днес за почти всички от знака приходите в професионалната сфера могат да идват във връзка с добре сключени договори в миналото. Въпреки това е необходимо да се освободите от някои неблагоприятни ситуации, които и преди са ви създавали главоболия. Задълбочено подхождайте към въпросите, които са регламентирани чрез конкретни документи. Вторник ще ви предостави добри възможности за установяване на контакти с лица, живеещи извън страната.
3306
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД