:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 552
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

60 хиляди за въздух, издишан от Кание Уест

снимка: инстаграм
Кание Уест на сватбата си с риалити звездата Ким Кардашиян
Цената на пакет въздух от концерт на Кание Уест достигна 60 хиляди долара на аукцион в "eBay". Интернет търгът стартира преди седмица при стартова цена 5 долара за найлонов плик с въздух, "осветен" от дъха на рапзвездата.

Продавачът е американец от Пенсилвания. По неговите уверения въздухът е стопроцентово оригинален, тъй като продавачът го "събирал" в пликове от първия ред на концерта на Уест. До края на наддаването оставаха още два дни, но от "иBay" в крайна сметка се задействаха и свалиха аукциона от сайта си.

Остава неясно дали междувременно се е намерил някой балама, който е платил 60 хил. за порция рапърски въздух. В интернет не липсват оферти и за въздух, вдишан и издишан от момчешката банда "Уан дайрекшън", както и от друг тийн идол, Джъстин Бийбър.

В онлайн аукционите редовно попадат безполезни и дори гнусни артикули, експлоатиращи страстта на фенове и идолопоклонници. Колекционери са броили суха пара за такива чудновати експонати като развален зъб на Джон Ленън, кърпичка, в която Скарлет Йохансон си е издухала носа в шоуто на Джей Лено, и полуизгорели косми от главата на Майкъл Джексън.
2
1133
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
10 Март 2015 19:50
Сигурен съм, че некой откачалник ще плати и за изпърдян от тоя негър въздух.
10 Март 2015 23:01
Бих си купил ако човекът пред мен надуе балончето - да съм сигурен. Твоят вариант, Ловки, също е интересен, но пак искам да присъствам при надуването на балончето. Малко по-сложна ми се вижда процедурата обаче.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД