:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 111
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Украйна ще си връща Крим с икономически средства

СНИМКА: http://www.ng.ru
Украинският президент Петро Порошенко заяви, че ще защити всеки украинец в Крим, който е подлаган на "изтезанията на руските спецслужби".
Полуостров Крим отново ще бъде украински, заяви президентът на страната Петро Порошенко в интервю за държавната телевизия "Първи национален канал". Това ще стане с помощта на икономически средства, като основната цел е да се покаже на местното население в Крим, че в Украйна се живее много по-добре, отколкото на "окупираните територии". Порошенко обаче призна, че в близко време животът на обикновените украинци няма да се промени положително заради сериозните финансови проблеми в Украйна. "Ние сме длъжни да вземем всички оръжия, които останаха в Крим, ще настояваме на това и ще ги вземем. Ние трябва да укрепим границата с Крим", каза държавният глава.

Петро Порошенко отбеляза, че проруските бунтовници в Донбас са изтеглили значителна част от своето тежко въоръжение и допълни, че правителството също е изтеглило своя "лъвски пай" от ракети и тежка артилерия. От началото на конфликта преди близо 11 месеца са загинали 1549 украински военни, каза Порошенко. Той внесе за одобрение в парламента решение за допускането на чуждестранни войски на територията на Украйна за участие в международни учения в Украйна.

В същото време посланикът на Германия във Вашингтон Петер Витих заяви в интервю за АП, че американският президент Барак Обама отдавна е взел решение да не изпраща оръжия за Украйна. По думите му на срещата на Обама с германския канцлер Ангела Меркел на 9 февруари американският президент се е съгласил "да се даде възможност за продължаване на дипломатическите и политически усилия за урегулиране на конфликта в Украйна".

24
2659
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
24
 Видими 
10 Март 2015 20:06
Това ще стане с помощта на икономически средства, като основната цел е да се покаже на местното население в Крим, че в Украйна се живее много по-добре, отколкото на "окупираните
Този явно е спал на мокри вестници. Виж може да пусне някое друго шоколадче от производството си. На моя позната майка и живее в Севастопол. Тя е на около 85г. Има около 65 години стаж, почнала е изключително млада и до скоро е работила като учителка. В Украйна е вземала 400 наши лева пенсия, а сега руската и пенсия е 1600лв.
10 Март 2015 20:09
Анатолий Шарий е украински влогер, изключително популярен. Клиповете му привличат по няколкостотин хиляди гледания в Ютюб.

Натисни тук

http://www.youtube.com/watch?v=vl5108qPgnU

Натисни тук

http://www.youtube.com/watch?v=vPn3630AMTY

Малко за манипулацията и пропагандата:

Натисни тук

http://www.youtube.com/watch?v=GXltx9fuc8U
10 Март 2015 21:06
СЕГА,
Аз изпитвам съвсем искренно неудобство за вас, когато чета статиите ви за Украйна. Нима може хем да взимате себе си на сериозно и с това да вземате тези твари: Прасенко, Яц, разните там откачени фашаги, на сериозно? Не искам да ви имам работата. Жал ми е за вас!
В същото време посланикът на Германия във Вашингтон Петер Витих заяви в интервю за АП, че американският президент Барак Обама отдавна е взел решение да не изпраща оръжия за Украйна.

Това е лъжа, която лесно може да се опровергае, ако фактите имаха змачение.
Оръжията вече са в Украйна. Сега обучават фашаги, също както и обучават Ал Кайда, ISIS, Ал Нусра фронт, а нашето правителство помага на всички тези престъпници.
10 Март 2015 21:37
Полуостров Крим отново ще бъде украински, заяви президентът на страната Петро Порошенко
Абе... може да се уреди, ако остатъка от Украйна се присъедини към РФ...

10 Март 2015 21:42
Това ще стане с помощта на икономически средства, като основната цел е да се покаже на местното население в Крим, че в Украйна се живее много по-добре, отколкото на "окупираните територии".


Не намирам иконка за превиващ се от смях. Иначе малоумният много "правилно" е намерил ключа от палатката (иконка на превиващ се от смях).
10 Март 2015 22:01
мъкааа голтаците от Киеф съвсем са откачили .....

Брътвежи на смъртен одър от мъртво пияна свиня.
10 Март 2015 22:31
"Тате каза, че ще ми купи колело, ама друг път."
10 Март 2015 22:41
Абе,тоя к' во пуши?!
Ми,кримчаните като гледат що става у Украйна само се кръстят и викат''Уф,пронесло!''
10 Март 2015 23:48
Много чисто и пометено под тази статия - няма ги обичайните... хъм-м-м - "коментари", защо ли?

А този си е просто идиот и алкохолик. Нищо, че е двупаспортник - ум не му е даден - единствено "късмета" да е част от навързаните свински черва по тази заразена с Паразити, територия.

Ще си "върнат" Крим на мукурляк - никога! В книга на Хрушчов-младши е обяснено защо Крим е преминал под юрисдикцията на УССР.
- Когато се строят каскадите между Волга и Дон, поради административно, контролни съображения, е било по-удачно цялата организация да е под една Шапка. Това е причината, после след не легитимното излизане на Украйна от СССР (има нарушение на закона предвиждащ такова излизане), никой от администрацията не се сеща да ревизира статута на Крим - който и преди в СССР е бил Автономна република!
11 Март 2015 00:34
Помня,навремето татко ми как ми разказваше,ако искаш нещо да свършиш,забрави да казваш-ще.Кажи какво си направил,а не какво ще направиш.Приятели,идва ядрена война.Аз мога да ви кажа мястото на което да отидете,което ще е най-малко замърсено и незасегнато.Лошото е,че повечето няма как да стигнем до там.Близо до Нос Хорн се намира,в Южна Америка.Там ще е най-чисто.
11 Март 2015 01:01
Ша му доди акъло на кримскио народ. То само с военни маршове и празни хладилници не се живее...
11 Март 2015 05:28
Аз смятам, че преди вскичко господин Парасенко трябва да се допита
до гражданите на Крим къде искат да живеят и на какъв език искат да
говорят в къщи и на работа. А какво ще стане ако не искат да живеят в пределите
на Украйна - ще ги обстрелваме с Градове и бомбамдираме, докато ги унищожим.
А иначе смятам, че Русия е твърде мека - ако имаше подобни случки на границата на САЩ
с Мексико или Канада, до сега щяха да хвърчат американските ядрени ракети.
Според мене е крайно време Русия да използва своето оръжие за да охлади някои мераци.
11 Март 2015 06:32
Да ил президенте средна пенсия в Крим 10000 рубли голяма пенсия в укрия 2500 рубли (ако я получиш ) та още от сега гледам потоците към Киев. Няма лошо
нека мрат от глад мужиците.
и защо се преустанови внисането на курса на рублята и петроля смники опашки празни щандове , зеля, карттофи и прочее ?
11 Март 2015 07:50
Украинският президент Петро Порошенко заяви, че ще защити всеки украинец в Крим, който е подлаган на "изтезанията на руските спецслужби".


11 Март 2015 07:58
Ша му доди акъло на кримскио народ. То само с военни маршове и празни хладилници не се живее...


Ако замениш "кримския" с "украинския", ще ти повярвам

Виталий Третьяков: 20 миллионов русских на Украине не заставить целовать бюст Бандеры


http://politikus.ru/articles/45221-vitaliy-tretyakov-20-millionov-russkih-na-ukraine-ne-zastavit-celovat-byust-bandery.html

11 Март 2015 09:28
Eisblock 10 Март 2015 23:48
Много чисто и пометено под тази статия - няма ги обичайните... хъм-м-м - "коментари", защо ли?

Кинули, да? Обаче СЕГА с други средства... икономически! Като потекат ония мити трилиони долара от презокеанските ментори, майко мила, най-късно до 800 дни (примерно) и Украйна ще изпревари даже Германия по икономика... Путин на колене моли да върне Крим, кани НАТО да си направи база там и иска да подари половината Сибир на УСА, че с тая цена на бананите просто не се издържало вече! Русия разпуска армията си и се задължава 1000 години да подарява нефт правилните компании... Пълна победа на либералдемокрацията, най-висш и последен стадий на капитализма!
11 Март 2015 09:37
а сега руската и пенсия е 1600лв

Божкеее, колко хубаво е да си учител в Крим
11 Март 2015 10:50
Белкис Будур 11 Март 2015 09:37
Божкеее, колко хубаво е да си учител в Крим

Недей съ подлъгва! Там има проблем с бананите...
11 Март 2015 13:01
Аз разчитам на умереността заложена в руската душа.
11 Март 2015 13:47
На тези здравната система явно никаква я няма, че даже и на собствения си президент не помагат.
11 Март 2015 15:17
Доси
Путин на колене моли да върне Крим


Путин ще моли на колене Украйна да приеме Русия.
11 Март 2015 15:52
Може и да стане някога, но не и при сегашните управляващи! Докато управлява клика като тази, Украйна я чака мизерия и разпродаване на активите и на чужди корпорации срещу дребни монетки!
11 Март 2015 20:24
Путин ще моли на колене Украйна да приеме Русия.

Това се позабрави вече. Иначе великите укропи това разправяха преди да се срещнат с източните си трактористи и миньори.
12 Март 2015 02:01
И ние така връщаме Македония - с икономическо и културно влияние, щото сме неустоимо богати и културни и сме като магнит Абе по-несъстояла се държава от БГ-то е само Украйна, ама те поне се мъчат от 20-на години, докато при нас експериментът продължава вече над 100 години.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД