:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 344
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

БФС обяви кампания

за набиране на доброволци, които да помагат за организацията на европейското първенство за юноши (до 17 г.), което ще се проведе от 6 до 22 май в страната ни. Нужни са около 200 души, които да съдействат на доброволни начала, като 16 от тях ще отговарят пряко за всеки един от финалистите. Един от стимулите е среща с бившия капитан на националния тим Стилиян Петров, който ще бъде посланик на турнира.



Арестуван беше президентът

на "Парма" Джанпиетро Манети, заедно с още 21 души, по обвинение за пране на пари. Той пое клуба през февруари, като вероятно е задържан по разследване, което не е свързано с футбола, но подробности още не са обявени от прокуратурата в Рим. Арестът на Манети допълнително утежнява положението на "Парма", където футболисти, треньори и служители не са получавали заплати от няколко месеца, липсват средства дори за пътуване при гостувания.



"Ним" ще бъде изхвърлен

от френската Лига 2 след края на сезона, като санкция за уреждане на мачове през миналия сезон, с което тимът се спасява от изпадане. Бившият президент на клуба Жан-Марк Конрад е обвинен, че е манипулирал 4 мача (с "Каен", "Бастия", "Кретей" и "Дижон"), като за това вече има събрани доказателства. Самият той ще бъде изваден от футбола за срок от 7 години. Сред заподозрените е и главният акционер на "Ним" Серж Каспарян, който вече има санкция от 10 г. да не се занимава с футболни дела. Сегашното ръководство на клуба ще обжалва, тъй като счита, че не може да носи отговорност за делата на предишните шефове.



Селекционерът на Дания

Мортен Олсен (65 г.) обяви, че ще се оттегли след края на Евро 2016. Той зае поста през 2000 г. и класира тима за Мондиал 2002 и 2010, както и Евро 2004 и 2012. Той е рекордьор по мачове начело на датския тим - 155 до момента.



Роналдиньо беше отстранен

от отбора на мексиканския "Керетаро", тъй като е пропуснал тренировка на 12 март. Най-вероятно 34-годишният бивш ас на "Пари Сен Жермен", "Барселона" и "Милан" ще продължи кариерата през лятото в анголския "Кабушкорп".
804
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД