:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 279
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Двама

от футболистите на "Черно море", които лекуваха доскоро сериозни травми, са готови за игра. Халфът Даниел Георгиев и нападателят Георги Божилов дори може да попаднат в групата за домакинството срещу "Марек" в петък. Двубоя ще пропуснат за варненци контузеният Стефан Станчев и наказаният Марк Клок.



Христо Стоичков

беше остро разкритикуван от бившия вратар на "Реал" Франсиско "Пако" Буйо, задето говори срещу Кристиано Роналдо и обяви, че португалецът в момента е доста под нивото на Лионел Меси, камо ли на Марадона, Пеле и Кройф. "Той винаги говори лошо за всички футболисти на "Реал". Роналдо три пъти спечели "Златната топка", значи е от нивото на тези играчи. Стоичков не е фактор, той само може да говори и си мисли, че като плюе по "Реал", ще му дадат място в "Барселона". Винаги, когато този господин говори, то е, за да хвърля кал по Мадрид. А той не е никой, че да има право да говори за "Реал", заяви Буйо пред испанска телевизия.



Защитникът

на "Барселона" Томас Вермален обяви, че очаква да се възстанови и да играе през април. Той се контузи тежко малко след трансфера си от "Арсенал" през лятото на м. г. и оттогава не е играл за каталунците.

1
960
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
20 Март 2015 01:48
Много си е прав Стоичков.Това че на бялата секта не им изнася си е техен вътрешен проблем,не занимавайте останалия свят.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД